Spoon tar hem fem ramavtal för Göteborgs Stad

Dela
Göteborgs Stads stora upphandling av kommunikationstjänster är klar. Spoon tog hem ramavtalet inom hela fem områden. Fler än någon annan byrå!

– Under de senaste åren har vi satsat på att vässa våra kompetenser, bland annat inom strategi. Att vi nu är en av Göteborgs Stads upphandlade byråer inom så många områden, alla vi deltog i, är ett kvitto på vår expertkunskap inom hela bredden av kommunikationstjänster. Vi är verkligen en fullservicebyrå inom kommunikation, säger Hanna Zakai, strategiansvarig på Spoon i Göteborg.

I och med det nya ramavtalet kommer byrån att vara valbar inom följande fem delområden: marknadsförings- och kommunikationstjänster fullservice, strategisk kommunikation, redaktionella kommunikationstjänster, produktionsbyrå samt skribenter.

Ramavtalet börjar gälla i december och sträcker sig sedan över fyra år. Den totala beställningsvolymen för samtliga områden under avtalstiden beräknas vara 255 miljoner kronor. Förutom Göteborgs Stad ingår även nio av Göteborgsregionens tretton kommuner och flera kommunala bolag.

Spoon arbetar redan i dag med redaktionell kommunikation för Göteborg Stad. Andra offentliga aktörer som har valt att samarbeta med byrån är exempelvis Västtrafik, Region Halland, Plikt- och prövningsverket, samt Havs- och vattenmyndigheten.

– På Spoon drivs vi av ett stort samhällsengagemang och att vi nu får möjlighet att skapa ännu mer kommunikation som gör skillnad för vår stad och region är fantastiskt roligt, säger Sanna Kindmark, kontorschef på Spoon i Göteborg.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

SpoonSpoon är en strategisk och kreativ byrå som använder redaktionella metoder och berättande för att skapa innehåll som engagerar, konverterar och bygger varumärken.

Spoon har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och London. Vi är dessutom en del av den medarbetarägda byrågruppen People People People.

Besök vår hemsida

Följ Spoon

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spoon

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye