Linköping City Airport

TUI breddar utbud kraftigt från Linköping City Airport.

Dela
TUI utökar sitt utbud från Linköping City Airport med ett tjugotal nya destinationer. Genom att erbjuda paketresor med reguljärflyg med Air France-KLM är det nu möjligt att boka såväl sol-och-bad-semester som stads- och skidresor med TUI till hela världen.

Nu är det möjligt att nå hela TUI:s värld från Linköping, via Amsterdam Schiphol, genom ett samarbete med flygbolaget KLM. Resenärer kan nu boka paketresor med TUI till flera europeiska storstäder som Paris, Nice och Lissabon samt fjärran resmål som Los Angeles och Las Vegas i USA, Aruba, Barbados och Curacao i Karibien och Kapstaden i Sydafrika, med flera.

– Med detta samarbete breddar vi vårt utbud kraftigt och kan erbjuda våra kunder resor för alla tycken och smaker, vare sig man planerar en resa till Medelhavet eller en cityweekend i USA. Samtidigt får kunden alla fördelar som kommer med att boka en paketresa med TUI, säger Tommy Serban, kommersiell direktör i Norden på TUI.

En resa som bokas med reguljärflyg och boende genom TUI omfattas av paketreselagens garantier, vilket är en extra trygghet om något skulle bli fel inför eller under resan. Till exempel ny resa eller pengarna tillbaka om resan ställs in av annan part och löpande uppdateringar om reseläget.

– Det känns väldigt roligt att nu kunna erbjuda våra resenärer möjligheten att enkelt och tryggt boka sin semesterresa med TUI från Linköping till en mängd olika resmål, säger Camilla Lejon, vd på Linköping City Airport.


För mer information, vänligen kontakta:

Dian Martinez Valencia, kommunikationsansvarig Sverige, TUI

dian.valencia@tui.se, +46 73-148 96 40

Camilla Lejon, vd, Linköping City Airport
camilla.lejon@linkopingcityairport.se, +46-13-262803

Nyckelord

Om

Linköping City Airport
Linköping City Airport
Åkerbogatan 20
582 54 Linköping

http://www.linkopingcityairport.se

Linköping City Airport är en internationell cityflygplats. Med upp till tre avgångar per dag med KLM når du världen smidigt och enkelt via storflygplatsen Schiphol i Amsterdam.

Med en service i världsklass, en trivsam business lounge och parkering 100 meter från terminalen börjar din resa på bästa sätt!

Följ Linköping City Airport

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköping City Airport

KLM återupptar direktflyg från Linköping till Amsterdam!16.7.2020 08:04:25 CEST | Pressmeddelande

Den 3 augusti återupptar KLM Royal Dutch Airlines direktlinjen mellan Linköping och Amsterdam. I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar KLM sin kapacitet. Sommaren 2020 kommer närmare 80 % av KLM destinationerna finnas tillgängliga igen. “Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar, både för privatpersoner och affärsresenärer, och vi hoppas att alla våra trogna kunder från Östergötland med omnejd uppskattar att kunna flyga direkt från Linköping igen. För oss är det viktigt att finnas där för våra kunder och att kunna erbjuda en säker och hållbar resa, säger Martin Kotte, Sales Manager Air France KLM, Sverige”. KLM kommer inledningsvis trafikera linjen med en sen eftermiddagsavgång fem dagar i veckan: måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag. KLM har framgångsrikt trafikerat Linköping-Amsterdam i över 10 år med upp till 3 avgångar per dag. ”Vi är oerhört glada att återigen välkomna KLM till Linköping och vår region. Vi märker en ökad efterfrågan på flygstolar

Rekordökning för KLM på Linköping City Airport under maj!12.6.2019 08:01:00 CEST | Pressmeddelande

Rekordökning för KLM på Linköping City Airport i maj! Maj blev den tredje bästa månaden någonsin för KLM på Linköping City Airport. Antalet passagerare steg med närmare 1 000 st. jämfört med samma månad 2018. Den stora majoriteten av resenärer som nyttjar flygplatsen reser i affärer och under en vecka flyger man i genomsnitt till över 150 destinationer via Schiphol i Amsterdam. ”Vi är en region med både stora internationella företag och många medelstora och mindre företag som verkar i hela världen, bra kommunikationer är då livsviktigt för dem. Med upp till tre dagliga avgångar till en av Europas bästa knutpunkter är vi unika bland de regionala flygplatserna i Sverige. När semesterperioden närmar sig så kommer privatresenärerna som har upptäckt smidigheten med att flyga från sin egen flygplats” säger Camilla Lejon, VD på Linköping City Airport. Air France KLM är enligt Dow Jones Sustainability Index ett av det mest hållbara flygbolagen i världen de senaste 14 åren. I veckan meddelade o

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum