Svenska Orienteringsförbundet

Sveriges VM-trupp presenteras på måndag 12 juni

Dela
På måndag 12 juni klockan 13.00 presenteras Sveriges trupp till sommarens VM i Schweiz på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Hammarby Sjöstad, Heliosgatan 3. Det finns möjlighet att delta på pressträff live eller via Teams.

Förbundskapten Anneli Östberg presenterar truppen via länk och det finns möjlighet att ställa frågor till henne och några av de uttagna löparna som finns med live eller via länk.

Anmäl närvaro, och om du deltar live eller via Teams, till landslagschef Håkan Carlsson, hakan.carlsson@orientering.se, senast fredag 9 juni klockan 17.00. Ange vilken mejladress Teams-länken ska skickas till.

VM i Schweiz avgörs i Flims Laax 12-16 juli.

VM-programmet:
Onsdag 12 juli kval medeldistans
Torsdag 13 juli final långdistans
Lördag 15 juli final medeldistans
Söndag 16 juli stafett

Kontakter

Om

Svenska Orienteringsförbundet
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

010-4765360http://www.orientering.se

Svenska Orienteringsförbundet består av 600 föreningar med 84 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som hittaut, naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som Tiomila och O-Ringen.

Följ Svenska Orienteringsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Orienteringsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum