Bookmark Förlag

Internationella romance-fenomenet Elle Kennedy i svensk översättning

Dela
Idag släpps Spelet, den första boken i ”Off-Campus”-serien av den kanadensiska författaren Elle Kennedy. Det är en modern romance med kärlek, sex – och hockey i centrum.
Elle Kennedy. Fotograf: Amanda Nicole White
Elle Kennedy. Fotograf: Amanda Nicole White

Elle Kennedy är en kanadensisk författare vars böcker har varit på bästsäljarlistorna hos New York Times, USA Today och Wallstreet Journal. Med sina starka kvinnoporträtt och sexiga berättelser är hon en favorit hos många läsare av modern romance.

SPELET är den första boken i den bästsäljande Off Campus-serien. Serien har hyllats till skyarna och är en gripande berättelse med mängder av humor och romantik. Med karaktärer fulla av personlighet är den en favorit för många dedikerade romanceläsare. Boken har även blivit en storfavorit på BookTok.

Om bokens handling:

Hannah Wells har äntligen hittat någon som intresserar henne. Problemet är bara att han inte vet att hon existerar. Även om hon är självsäker på alla andra sätt så är just förförelse en färdighet hon saknar. Den enda lösningen är att ta till svartsjuka som vapen, även om det innebär att hon måste stå ut med att hjälpa en irriterande hockeykapten att höja sina betyg.

Garrett Graham har alltid drömt om att bli en professionell hockeyspelare. Men hans fallande betyg hotar drömmen och han behöver nu en privatlärare. Vem passar bättre än Hannah? Speciellt när det enda som behövs för att säkra betygen är att göra en annan kille svartsjuk. Men när en oväntad kyss leder till mer inser Garrett snart att han inte bara vill vara en bricka i Hannahs spel. Nu måste han bara visa henne att killen hon behöver är närmre än hon tror.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Elle Kennedy. Fotograf: Amanda Nicole White
Elle Kennedy. Fotograf: Amanda Nicole White
Ladda ned bild
Omslag Spelet
Omslag Spelet
Ladda ned bild
Författarfoto Elle Kennedy. Fotograf Amanda Nicole White
Författarfoto Elle Kennedy. Fotograf Amanda Nicole White
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Katarina Wennstam aktuell med sitt livsprojekt – Döda kvinnor förlåter inte4.10.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

En av Sveriges mest lästa författare, Katarina Wennstam, släpper idag den historiska kriminalserien Sekelskiftesmorden. Serien inleds med boken Döda kvinnor förlåter inte – en ödesmättad skildring av kvinnors hårda villkor under slutet av 1800-talet, där fyra kvinnor ur olika samhällsklasser förs samman efter ett fruktansvärt dödsfall på den gemensamma gården. Det här är Katarina Wennstams mest passionerade bokprojekt någonsin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum