Umeå kommun

Umelagun öppnar för sommaren med ny nöjesattraktion för de yngsta

Dela
Lördagen den 10 juni är det äntligen dags för Umelagun att slå upp portarna för ännu en spännande sommarsäsong. I år firar Umelagun inte bara 25 år, utan bjuder även in till en helt ny nöjesattraktion: Spraypark – en fantasifull vattenpark som är speciellt utformad för de yngsta badgästerna.
Umelagun öppnar den 10 juni.
Umelagun öppnar den 10 juni.

Spraypark tar vattenlek till en helt ny nivå och kommer att vara en av höjdpunkterna för de små på Umelagun. Med dess interaktiva figurer och sprutande vatten skapar Spraypark en magisk och underhållande upplevelse för barnen. Det är den perfekta platsen för unga äventyrare att släppa loss sin kreativitet och ha roligt under de varma sommardagarna.

Spraypark kombinerar fantasifulla figurer och en semi-våt yta för att skapa en säker och spännande lekmiljö. Barnen kommer att kunna utforska och interagera med en mängd olika vattenkaraktärer medan de håller sig svala och njuter av solen. Det är en plats där deras fantasier kan bli verklighet medan de leker och sprutar vatten omkring sig.

– Vi är otroligt glada över att kunna introducera Spraypark till Umelagun. Det är en attraktion som kommer att erbjuda barnen en helt ny och unik upplevelse. Vi har noggrant designat den för att vara både rolig och säker, samtidigt som den främjar barnens fantasi och kreativitet, säger Johanna Wiklander, enhetschef Umelagun.

Umelagun är ett av Umeås mest älskade utomhusbad och har länge varit ett populärt resmål för familjer och vänner som söker roliga och avkopplande sommarupplevelser. Med Spraypark har Umelagun ytterligare förstärkt utbudet för barnen och erbjuder nu en ännu bredare palett av aktiviteter som garanterar en minnesvärd sommarupplevelse. I övrigt kommer det att hållas en rad olika aktiviteter under sommaren, såsom baddisco, maskotbesök och träningspass.

För mer information och biljettpriser, besök www.umea.se/umelagun. Följ även Umelagun på Facebook och Instagram.

Mer information
Johanna Wiklander
Enhetschef, Umelagun
070-650 01 62
johanna.wiklander@umea.se 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Umelagun öppnar den 10 juni.
Umelagun öppnar den 10 juni.
Ladda ned bild

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00https://umea.se/press

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 130 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

Jämställdhet ett levande samtalsämne på äldreomsorgens utredningsenhet21.9.2023 14:25:13 CEST | Pressmeddelande

Under de senaste åren har äldreomsorgens utredningsenhet Utredning äldre arbetat med jämställdhetsfrågor och ökat kunskapen hos personalen. Det är ett exempel när aktivt jämställdhetsarbete gör skillnad för individen. Utvecklingsarbetet har resulterat i ett förändrat arbetssätt, och en stor skillnad är att ärenden numera avkönas när de lyfts av handledare inför beslut.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum