Värmdö Kommun

Ny VD Värmdö Hamnar AB

Dela
Nu är det klart. Ny VD för VHAB blir Ellen Norrgård.

-           Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla Värmdö Hamnars verksamhet och service, för såväl boende som näringsliv och besökare, säger Ellen.

Ellen är 36 år gammal, utbildad sjökapten och kommer senast från Färjerederiet där hon varit operativ chef och ansvarig för rederiets trafikplanering. Ellen är sedan 1,5 år boende på Ingarö, med man och två barn. Tillträdes datum är 1 september 2023.

-          Jag är stolt och glad över att få presentera Ellen Norrgård som ny VD för Värmdö Hamnar. Hon har en unik förmåga att se både det strategiska perspektivet och agera operativt när det behövs, vilket ger henne utmärkta förutsättningar att leda bolaget framåt, säger Kristina Lång, styrelseordförande Värmdö hamnar AB.

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 46 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Värmdö kommun framgångsrik i sin digitala transformation – Vidare i Sveriges DigitaliseringsKommun 202326.6.2023 12:13:35 CEST | Pressmeddelande

Värmdö kommun stoltserar med framgångar i arbetet med att bli en smartare och mer framtidssäker kommun. Genom att fokusera på det mänskliga perspektivet driver alla delar av kommunen en omfattande digital transformation som inte bara involverar teknik, utan även kompetensutveckling och kulturförändring. Resultatet har överträffat förväntningarna och har lett till betydande fördelar för invånare och verksamheter. Vi kallar det smartare Värmdö och nu är vi vidare i Sveriges digitaliseringskommun 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum