Stångåstaden

Bed & breakfast i Gamla Linköping utökar med vandrarhem under sommaren

Dela
Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som sedan flera år tillbaka finns i Gamla Linköping och driver verksamheterna Hilma Winblads bed & breakfast och Dahlbergs café i området, öppnar i sommar ytterligare en verksamhet, Valla Vandrarhem. Vandrarhemmet har de senaste åren varit stängt men öppnas nu för sommargäster fram till i slutet av augusti.
Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.
Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.

- Vandrarhemmet är ett bra tillskott till vår verksamhet som vi har idag och vi hoppas att vi kommer att få ta emot många gäster här i sommar, säger Sofia Thunholm, Hilma Winblads & Dahlbergs café.

Det är Stångåstaden Kulturfastigheter som är fastighetsägare och de nygamla hyresgästerna är ett välkommet tillskott i området.

– Det är väldigt kul att Sofia och Jessica vågar testa nytt och starta upp vandrarhemmet igen. Jag hoppas att deras sommarsatsning blir lyckad och att samarbetet mellan oss kommer att fortsätta, säger Theresé Lindh, vd på Kulturfastigheter.

Valla Vandrarhem ligger mitt i Valla fritidsområde, ett stenkast ifrån stadskvarteren i Gamla Linköping med närhet till både lekpark, djur och en minigolfbana. Vandrarhemmet har sammanlagt 25 bäddar fördelat på tre rum med vardera tre bäddar och fyra rum med vardera fyra bäddar.

Läs mer om Valla Vandrarhem i Linköping

Kontakter

Bilder

Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.
Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.
Ladda ned bild

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 000 lägenheter, 4 100 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Sverige behöver höja renoveringstakten och göra en grön omställning24.11.2023 09:05:30 CET | Blogginlägg

Det kommer rapporter nästan dagligen om hur bostadsbyggandet minskar. När jag lyssnar på kollegor ute i landet i både privata och offentligt ägda bolag så stämmer bilden. Det finns förstås undantag men de allra flesta avvaktar med nyproduktion. Det är svårare att få ihop kalkylen och dessutom finns presumtionshyresdomen som skapar osäkerhet kring intäktssidan. Sammantaget gör det här förstås att frågan om att effektivisera och försöka sänka kostnaderna för att bygga viktigare än någonsin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum