Ny festival intar ö i Mälaren

Dela
Den 9 september äger den helt nya festivalen Adelsöfestivalen rum. Tre scener kommer fylla det gamla pannrummet på Adelsö med livemusik från artister som Mapei och Sibille Attar. Festivalen pågår under hela dagen och välkomnar besökare i alla åldrar. Besökarna kan även se fram emot lokal mat med rötter från Mälarön.

- Det är blandad musik, mitt på dagen bjuds barnmusik med Bröderna Lindgren, föreställning med Viktor Brobacke och Amanda Fritzén. Sen släpper vi lös bland annat Mapei, Sibille Attar, Club Killers och The Plan. Vi har även bjudit in naturvinsimportörer, våra bästa ölkranar och mat med rötterna i öns egen mylla, säger Kalle Josephson som är en av grundarna. Kvällen eskalerar sedan med Klubb Glory Hole feat Yikes och Martin Vogel + Nina Michelle.

Martin Andersson och Marja Conradsson är grundare av festivalen och driver även öns lanthandel. De lämnade storstan för gott när de föll för livet på Adelsö och vill nu att fler upptäcker ön som ligger bara en timme från Stockholm. 

- Vi vill visa ön från sin bästa sida - man kan campa på området eller enkelt fara fram och tillbaka med lokaltrafiken. Det är nära men ändå så avskilt och naturskönt, säger Marja. Vi vill skapa en fest mitt i spenaten men nära staden. Små lokala aktörer möter etablerade inbitna gamla rävar. 

Adelsöfestivalen öppnar vi vid kl. 11.00 och den stänger runt midnatt. 

Kontakter

Kalle Josephson, langkalle@gmail.com, 0739349417

Bilder

Ladda ned bild
Ladda ned bild
Sibille Attar. Fotograf: Lamia Karić
Sibille Attar. Fotograf: Lamia Karić
Ladda ned bild
Mapei
Mapei
Ladda ned bild

Om

Adelsöfestivalen



Följ Adelsöfestivalen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Adelsöfestivalen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye