MTA Bygg och Anläggning

Förnyat förtroende från SLP

Dela

MTA har nu tecknat ännu ett avtal med SLP, Swedish Logistic Property, med uppdrag att bygga till en befintlig lagerhall i Helsingborg med över 900 kvadratmeter.

Etablering och byggstart av tillbyggnaden sker i oktober. Inom uppdraget för projektet ryms anläggning av nya infarter, parkeringsplatser och lastramper. MTA ska även bygga om personalutrymmen, kontor och R&D-utrymmen i de befintliga lokalerna på Gravörgatan i Helsingborg.
- Vi har ett väl fungerande samarbete med SLP sedan tidigare. Projektet i Landskrona är sedan försommaren påbörjat och det känns bra att fortsätta tillsammans även i detta nya projekt, säger Pontus Jönsson, arbetschef för MTA i Helsingborg.

Insatserna kommer att ske etappvis under 2023-2025 för att anpassas till hyresgästen Beulco Armatur AB:s pågående verksamhet.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

MTA Bygg och Anläggning är ett regionalt bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Halland och Skåne. Vi förespråkar arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet som utgångspunkt för framgångsrika affärer. Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, med utmärkelsen sedan flera år tillbaka via Great Place To Work.

Följ MTA Bygg och Anläggning

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MTA Bygg och Anläggning

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum