Arla

Yoggi Dröm lanserar fyra krämiga nyheter

Dela

Nu lanserar Yoggi Dröm fyra välsmakande nyheter: Stracciatella, Jordgubb, Vanilj & kaksmulor samt Persika & Citron. Både Stracciatella och Jordgubb kommer att erbjudas i en ny förpackning á 450 gram som gör det enkelt att dela en mysig stund med flera. Även designen av Yoggi Dröm-produkterna har uppdaterats med en ny lyxig look. Nyheterna finns i butik från och med vecka 36.

Lagom till höstens fikastunder och mysiga hemmakvällar lanserar Yoggi Dröm fyra nya smaker för de som vill unna sig något lyxigt och riktigt gott. Nyheterna har en extra krämig känsla likt grekisk yoghurt och lanseras i smakerna Stracciatella, Jordgubb, Vanilj & kaksmulor samt Persika & Citron där frukten ligger i botten av bägaren och är toppad med krämig vaniljyoghurt som blandas ihop för en bättre smakupplevelse.

Vanilj & kaksmulor och Persika & Citron släpps i en förpackning på 200 gram, perfekta för variation eller lyx on-the-go. Straciatella och Jordgubb lanseras i en ny bägare á 450 gram vilket gör det möjligt för fler att dela en mysig stund tillsammans. Yoggi Dröm har även fått en uppdaterad design där den nya looken kombinerar ett lekfullt och lyxigt uttryck.

– Vi svenskar älskar våra fikastunder och att unna oss något lite extra lyxigt i gott sällskap. Med nya Yoggi Dröm vill vi göra det enkelt att dela fler mysiga stunder tillsammans med vänner och familj. Den krämiga texturen känns lyxig och med fyra olika smaker kan alla hitta en favorit! De fruktiga varianterna bjuder på både sötma och friskhet, medan Stracciatella och Vanilj och kaksmulor är härligt dekadenta och passar underbart till kvällsmyset, säger Emma Barkström, ansvarig för Yoggi.

Samtliga nyheter är laktosfria (dock innehåller kakorna i Vanilj & kaksmulor smör).

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 500 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Med visionen att skapa framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt, är Arla i Sverige hem åt varumärken som Arla Ko, Bregott, Keso och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum