Svenska Brottningsförbundet

Världsklassrekrytering Till Elitcenter I Malmö

Dela

Johanna Mattsson, en framstående brottare med internationella medaljer. Svenska Brottningsförbundet välkomnar henne som tränare och mentor vid Elitcentret i Malmö. Hennes närvaro förväntas inspirera och stötta unga svenska brottare på deras resa mot framgång, och stärka svensk brottnings utveckling.

Svenska Brottningsförbundet är stolta att meddela den senaste utvecklingen inom svensk brottning – Johanna Mattsson, ett framstående och respekterat namn inom sporten, tar på sig rollen som tränare vid Elitcentret i Malmö med start 15 september. Med sina prestationer som brottare och djupgående förståelse för sporten, kommer Johanna att tillföra en ny dimension till träningsmiljön och stödja nästa generation av svenska brottare på deras resa mot framgång.

Johanna Mattsson har utmärkt sig på den internationella brottningsarenan med medaljer från både europamästerskap och och världsmästerskap. Hennes erfarenhet och passion för sporten kommer att bidra till en inspirerande och målinriktad träningsmiljö.

"Att bli tränare på Elitcentret i Malmö är en oerhört spännande utmaning som jag ser fram emot att ta mig an. Jag ser också fram emot att få vara en del i att utveckla svensk dambrottning och guida och stödja våra brottare i deras utveckling. Det finns potential i våra svenska talanger och det ska bli oerhört spännande att få följa deras resa framåt." säger Johanna Mattsson.

Elitcentret i Malmö är en central plattform för elitutveckling inom svensk brottning. Johanna Mattssons tillskott till tränarteamet stärker centrets mål i att forma framtidens stjärnor och främja framgång.

”Vi är otroligt glada över att välkomna Johanna Mattsson till Elitcentret i Malmö. Hennes närvaro kommer att fungera som en inspirerande förebild och mentor för unga brottare som strävar efter att nå sina drömmar inom sporten. Detta kommer i sig bidra till brottningens utveckling i Sverige.” Säger Zakarias Tallroth, landslagschef på Svenska Brottningsförbundet.  

För ytterligare information eller frågor, vänligen kontakta pressansvarig - Therese Persson. 

Nyckelord

Kontakter

Följ Svenska Brottningsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Brottningsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum