Vänsterpartiet

Nooshi Dadgostar besöker Vimmerby

Dela

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar besöker Vimmerby den 6 september. I Vimmerby kommer hon besöka Astrid Lindgrens värld, Borghaga äldreboende och ha ett öppet kvällsevent för allmänheten på Astrid Lindgrens värld. 

- Vi är mitt uppe i en kris som drabbar hushåll, företag och kommuner oerhört hårt. Regeringen gör nära nog ingenting för att stödja de företag och hushåll som kämpar med ekonomin, vinterns elpriser och förutsättningarna för att upprätthålla välfärden i kommunerna. Då är det viktigt att lyssna och se konsekvenserna av regeringens politik på nära håll. När jag besöker Vimmerby kommer jag också ta del av arbetet som sker nu när Vänsterpartiet är med och styr i kommunen tillsammans med Centerpartiet och Socialdemokraterna, säger Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar.

Media är välkomna att delta under delar av besöket.

Onsdagen den 6 september

12.00 Lunch med lokala partiföreträdare.

13.00 Verksamhetsbesök på Astrid Lindgrens värld. 

14.15 Besök på Borghaga äldreboende, Seniorgatan 2-4, Vimmerby. (Media är välkomna att delta inför och/eller under besöket.)

16.00-17.30 Träff med gruppledare och föreningsordförande i Kalmar län.

18.30-20.00 Kvällsevent på Astrid Lindgrens värld, samtal och frågestund med Nooshi Dadgostar. Öppet för allmänheten. (Media är välkomna att delta.)

Kontakter

Följ Vänsterpartiet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum