Lidl Sverige

Bäst i test: Lidls pesto är solklar panelfavorit

Dela

I Svenska Dagbladets senaste test har panelen testat tio sorter pesto från olika varumärken. Ännu en gång kammar Lidl hem en förstaplacering, denna gång med Chef Select Pesto, och blir utnämnd till panelens solklara favorit med motiveringar som ”fin grön pesto som ser ut som något man själv slängt ihop lagom till att gästerna dyker upp”.

– Pesto är ett perfekt komplement till middagen för både barnfamilj och singelhushåll. Hos oss finner man kvalitativa produkter för alla tillfällen för en billigare peng. Det är med glädje och stolthet som vi noterar ytterligare en förstaplats för våra produkter, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Pesto är den optimala vardagsräddaren – ett tillbehör som funkar till såväl lunchen som middagen. När Svenska Dagbladets panel utförde ett test av 10 sorters pesto av olika karaktär var juryn helt enig om att Lidls var den godaste, och dessutom den billigaste. Lidls Chef Select Pesto utmärks för de välbalanserade smakerna och blev därmed hela panelens favorit.

Lidls Chef Select kostar 18,90 kr för 120 g och finns tillgänglig i alla Lidl-butiker runtom i landet.

Lidl Chef Select – Motivering (Sex av sex tärningar)
Fin grön pesto som ser ut som något man själv slängt ihop lagom till att gästerna dyker upp. Här känner man tydligt smakerna av alla ingredienser – pinjenöt, basilika, vitlök, parmesan och olivolja. Möjligtvis är den något gräsig i smaken, men definitivt hela panelens favorit.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 205 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum