AcadeMedia

Jubileumsdag för elever på Vittra Halmstad

Dela

Den 13 september firar alla verksamheter inom Vittra att det var 30 år sedan den första förskolan startade. Vittra Halmstad är en av 25  för- och grundskolor där barn och elever kan se fram emot en speciell dag.

– Det ska bli roligt att få fira detta tillsammans med våra barn, elever och pedagoger. Jag är stolt över det vi åstadkommer tillsammans. Vittra Halmstad är verkligen en plats där alla elever kan vara sig själva, utvecklas och lära sig utifrån sina egna förutsättningar, säger Anne Karlsson som är rektor på skolan.

De två första förskolorna inom Vittra startade i Sollentuna 1993. Vittra Halmstad startade 2002 och har idag cirka 400 barn och elever från förskola upp till årskurs 9. 

Gemensamma aktiviteter och en festlig lunch den 13 september

På onsdag arrangerar förskolan och skolan åldersövergripande aktiviteter utomhus. Vittraförmågan samarbete står i fokus och vi utgår från FN:s globala mål. Vittradagen är också startskottet för vår egen elevledda digitala tidning, Vitterhet Idag. För att spetsa till dagen bjuder köket på utelunch och elever har under dagen förberett en go fika.

Kontakta gärna rektor Anne Karlsson på 035-16 13 82 för mer information eller för att besöka skolan den 13 september.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Vittra grundades 1993 och består idag av 25 grundskolor varav 14 med integrerade förskolor. Skolorna har ett gemensamt samhällsengagemang och en pedagogisk inriktning som baseras på medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur. Sedan 2008 är Vittra en del av AcadeMedia.

Följ AcadeMedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AcadeMedia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum