Lidl Sverige

Tävla med Lidl Plus – vinn en elbil

Dela

Köp mat – vinn en bil. Med anledning av att Lidl firar 20 år i Sverige drar livsmedelskedjans nya tävling, med priser till ett sammanlagt värde av 800 000 kronor, äntligen igång. Förstapriset är en ny elbil från MINI Cooper och bland övriga priser finns resor till Legoland och Kroatien samt en vespa. Tävlingen riktar sig till medlemmar i Lidl Plus och pågår till och med den 1 oktober.

I vintras kunde medlemmar i Lidl Plus tävla om att vinna ett presentkort på mat från Lidl för antingen ett helt år eller en hel månad. Nu inleder Lidl Sverige en ny tävling där livsmedelskedjan ger bort priser till ett sammanlagt värde av 800 000 kronor. Förstapriset är en MINI Cooper SE Electric inklusive elbilsladdare och vinterdäck. Dessutom kommer tre vinnare få resor till Legoland för hela familjen. Förutom det lottas även fem resor till Kroatien samt fem mopeder ut.

 –I år firar Lidl Sverige 20 år av att erbjuda våra kunder mat av högsta kvalitet till branschens bästa pris. På bara 20 år har Lidl blivit en spelare som gör skillnad i den svenska livsmedelsbranschen, vilket jag är väldigt stolt och glad över. Det vill vi fira genom att lotta ut en av de största vinsterna som livsmedelsindustrin har tävlat ut i Sverige – en elbil värd nästan en halv miljon kronor. Med den här tävlingen vill vi ge tillbaka till våra kunder och tacka för de här 20 åren, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Tävlingen startade den 4 september och pågår till och med den 1 oktober. Varje gång medlemmar handlar för 100 kronor och registrerar köpet i Lidl Plus får de en stämpel i appen. När medlemmarna samlat ihop fyra stämplar har de ett fullt stämpelkort att skicka in för att vara med i tävlingen. Medlemmarna kan under perioden skicka in flera stämpelkort för att öka sin vinstchans. Mer om tävlingen här.

Lidl Plus är livsmedelskedjans kundklubb. I appen har medlemmarna tillgång till sina digitala kundkort samt rabatter, erbjudanden och mycket mer. Appen är helt gratis och är tillgänglig på mobila enheter med Android och iOS.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 205 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum