Socialdemokraterna

Lena Hallengren besöker Norrköping för att diskutera kultur- och demokratifrågor

Dela

Torsdagen den 21 september besöker Lena Hallengren, Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Norrköping för att diskutera kultur- och demokratifrågor på bland annat De Geergymnasiet och med Norrköpings Symfoniorkester.  

Besöket sker på förmiddagen den 21 september. Lena Hallengren kommer att besöka en gymnasieklass som protesterar mot försäljningen av Louis De Geer-hallen, träffa musiker i Norrköpings Symfoniorkester i Louis De Geer-hallen samt besöka kulturkvarteret Hallarna.

Kontakta pressekreterare Elin Aarflot vid förfrågningar om att delta under besöket, på  +46762918443 eller elin.aarflot@socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

S kräver kraftpaket för att säkra svenska industrijobb6.12.2023 11:41:37 CET | Pressmeddelande

Den ekonomiska krisen rullar över Sverige. Arbetslösheten väntas öka. Tillväxten spås bli rekordlåg – svensk ekonomi ser ut att krympa. Just nu står flera industrier redo att investera hundratals miljarder i Sverige – men om regeringen inte agerar snabbt riskerar vårt land att gå miste om investeringar och trygga industrijobb i hela landet. Socialdemokraterna kräver ett kraftpaket med snabba åtgärder för att frigöra mer energi snabbt för att säkra jobben.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum