Magasinet Skåne

Nya Magasinet Skåne ute i butikerna

Dela

Känner ni doften av glögg, vintermörker och fladdrande marschaller? Inte?
Det spelar ingen roll, för om lite drygt en månad slår de första av årets julmarknader upp portarna. Därför bjuder vi i det nya numret av Magasinet Skåne på en 13 sidor tjock guide full med tips och unika resmål. Hösten är också tiden när Magasinet Skåne drar i gång tävlingen Skånes Bästa.

Nytt nummer av Magasinet Skåne ute i butikerna nu.
Nytt nummer av Magasinet Skåne ute i butikerna nu.

Visst. Det kan kännas lite tidigt med jul, men se det istället som början på något nytt. När kylan och mörkret drar in så finns det ett ljus i tunneln – eller rättare sagt många – för Skåne vimlar av julmarknader.

Årets tävling Skånes Bästa drar igång

Hösten är också tiden när Magasinet Skåne drar i gång tävlingen Skånes Bästa där juryn utser tolv vinnare. Det finns också en trettonde vinnare, Årets Läsarfavorit, som alla läsare är med och nominerar. Det kan vara en restaurang, ett hotell eller bara en gårdsbutik som har det där lite extra. Från och med idag kan alla som vill gå in och nominera sin kandidat på magasinetskane.se/skanes-basta/arets-lasarfavorit. Sista dag att nominera är den 30 oktober 2023.

Stjärnkocken Berlin tillbaka på Österlen

Magasinet Skåne bjuder också på en stor intervju med stjärnkocken Daniel Berlin, som är tillbaka på Österlen med gastronomirestaurangen och hotellet Vyn mellan Skillinge och Brantevik. Det är nu tre år sedan han stängde sin hyllade stjärnkrog i Skåne Tranås på grund av sjukdom i familjen. I dag är han på en ny plats i livet – och på Österlen. Med nyvunna erfarenheter och minst lika höga ambitioner är han redo att slå upp portarna till Vyn i slutet av oktober.

Härliga helger i Skåne

När hösten drar är det många som vill ta en paus från vardagen. Magasinet Skåne tipsar i det nya numret om härliga helger på allt från pensionat till ekohotell. Eller varför inte sova över på ett exklusivt gårdshotell?

Från pizza till pasta för Sandra Mastio

Mästerkocken Sandra Mastio har en tydlig mission med sin nya kokbok Fatta pasta. Hon vill lära alla svenskar hur man lagar pasta på rätt sätt. Att skapa den magiska kombinationen av pasta och sås – och i sin nya bok avslöjar hon också vad man INTE ska göra …

Prenumerera på Magasinet Skåne

Magasinet Skåne serverar alltid högklassiga artiklar och spännande utflyktstips. Du hittar det senaste numret i din butiks tidningshylla – eller så ger du dig själv, en vän eller ditt kontor en prenumeration. Ett helt år kostar bara 359 kronor. Vill du testa med tre nummer kostar det 199 kronor

Nyckelord

Kontakter

Följ Magasinet Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Magasinet Skåne

Skånes Bästa 2023 – här är alla nominerade14.11.2023 11:00:00 CET | Pressmeddelande

Idag offentliggör Magasinet Skåne de nominerade i den årliga tävlingen Skånes Bästa. Totalt har 41 kandidater i 13 kategorier nominerats för att de på olika sätt gör Skåne till en bättre plats. – Inte minst i ekonomiskt hårda tider är det viktigt att lyfta fram alla lokala eldsjälar vars hårda arbete sätter Skåne på kartan och gör det roligare att bo i Skåne, säger Jesper Heimerson, chefredaktör.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye