Akademikerförbundet SSR

Pressinbjudan Malmö: Sveriges första AI-handbok

Dela

Akademikerförbundet SSR presenterar Sveriges första AI-handbok tisdag 3:e oktober i Malmö. Våra medlemmars arbeten kommer att förändras när AI utvecklas och tar en allt större plats i arbetslivet, och i offentlig sektor. Akademikerförbundet SSR har som första fackförbund tagit fram en handbok i hur våra fackliga lokalt kan driva frågor om digitalisering och AI ur ett fackligt perspektiv.

Presentation av handboken och panelsamtal om AI i offentlig sektor.

Plats: Scandic S:t Jörgen Stora Nygatan 35, Malmö 
Tid: Tisdag 3:e oktober 12:00-13:00
Panel: Sedat Arif (S) kommunalråd Malmö stad, Lupita Svensson forskare Lunds universitet, Simon Vinge, chefsekonom Akademikerförbundet. 
Anmälan: victor.harju@akademssr.se

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Vi är det ledande fackförbundet för samhällsvetare. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor. Medlemmar är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare, men också chefer och egenföretagare. Det som förenar våra 78 000 medlemmar är att vi alla är akademiker som strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.

Följ Akademikerförbundet SSR

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Akademikerförbundet SSR

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum