Livsmedelshandlarna

Den okända delen av matpriserna som politikerna talar tyst om

Dela

Priser på varor och tjänster beror till stor del på vilka regelverk och skatter som finns. Det finns synliga, som moms, löneskatter och arbetsgivaavgifter. Men det finns även andra som verkar mer i det dolda, här är några som gäller speciellt för din matbutik. 

Kontakter

Vi är handlarna. Från Ystad till Kiruna finns vi. Driver livsmedelsbutiker i varenda kommun i landet, allt från lanthandel till stormarknader. Våra butiker heter ICA, Hemköp, Tempo, Handlar´n, Nära Dej och Matöppet. Eller något helt eget. Idag är vi i Livsmedelshandlarna ungefär 800 medlemmar som driver knappt 1000 butiker. I fokus för våra butiker står kunden och tack vare att vi äger butiken kan vi hela tiden anpassa oss efter vad just våra egna kunder önskar. Lokalt beslutsfattande och entreprenörskap är viktiga ledord för oss, och något vi i alla sammanhang vill värna och utveckla. Bland annat genom vårt engagemang i Livsmedelshandlarna.

Följ Livsmedelshandlarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Livsmedelshandlarna

Leder matbutiksutslagning till nya food desert areas?24.11.2023 15:00:00 CET | Pressmeddelande

Inflationen och prispressen slår hårt mot många butiker. Det visar inte minst: https://www.dagligvarunytt.se/ekonomi/kartlaggningar/jattegranskning-har-ar-313-butiker-i-dagligvaruhandeln-som-bloder/ Nu om någonsin, är det ett ypperligt tillfälle att genomföra reformer och regelförenklingar i hela de svenska livsmedelskedjan för att få fram billigare mat. Om detta handlar veckans Pärs Minut. Om du vill veta hur man stoppar unga från att bli gängkriminella: Spana in vårt seminarium den 29/11 mellan 09.00 - 11.30: https://youtube.com/live/iktHN2e57T0?feature=share

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum