Aleris

Aleris är topp 11 på listan över Sveriges bästa arbetsgivare

Dela

Du hittar Aleris på topp 11 över arbetsgivare som är mest eftertraktade hos sjuksköterskor. Det står klart sedan sjuksköterskor som befinner sig i början av sin karriär röstat fram Sveriges bästa arbetsgivare.

säger Johanna Modig, HR-chef på Aleris.
Johanna Modig, HR-chef på Aleris. Aleris

— Vi är stolta över placeringen på listan och det betyder extra mycket eftersom det är sjuksköterskornas, branschens och våra medarbetares åsikter man fångar in. Resultatet visar att många vill till oss och att de allra flesta trivs på Aleris, säger Johanna Modig, HR-chef på Aleris.

En mångfald av arbetsgivare främjar arbetsmiljön men också patientnöjdhet, innovationskraft och effektivitet.

— Ett större utbud av arbetsgivare, både offentliga och privata vårdgivare, ger också sjukskötorskor fler karriärvägar och nya utvecklingsmöjligheter. Det är något vi ska värna och utveckla och en bra grogrund för vidare utveckling, säger Johanna Modig.

Årligen undersöker Universum, ett företag specialiserat på Employer branding, vilka arbetsgivare som sjuksköterskor, young professionals, gillar bäst. Resultatet bygger på svar utifrån hur väl arbetsgivare lyckats med bland annat ledarskap, respekt för medarbetare och karriärmöjligheter. Aleris placerar sig på plats 11 i kategorin, young professionals, bland sjuksköterskor.

Nyckelord

Kontakter

Pressjour

Aleris presstjänst nås dygnet runt på +46 (0)730 – 38 38 20 (ej sms). Du kan även kontakta oss på press@aleris.se.

Länkar

Om oss

Aleris vision är att leda vägen till morgondagens hälsa och vård. Genom innovativa lösningar skapar vi möjligheter till ett bättre och friskare liv samtidigt som vi bidrar till ökad tillgänglighet och samhällsnytta. Aleris är en skandinavisk vårdgivare med två miljoner patientbesök om året och bedriver specialistsjukvård på över 130 platser i Sverige, Norge och Danmark.

Följ Aleris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aleris

Ny studie visar att kulturformuleringsintervju kan underlätta identifikation av depressionssymtom vid transkulturella bedömningar29.2.2024 10:15:22 CET | Nyheter

The Cultural Formulation Interview – eller Kulturformuleringsintervjun (KFI) som den kallas på svenska – är ett diagnostiskt verktyg för transkulturella psykiatriska bedömningar. Det vill säga psykiatriska bedömningar där vårdpersonalen har en annan kulturell bakgrund än patienten. KFI tar hänsyn till kulturella variationer i symtombilden av psykiska problem och hur problemen beskrivs, och syftet är att underlätta diagnosställandet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye