Nobina Cares vd lämnar sitt uppdrag

Dela

Nobina meddelar idag att Tomas Hansson lämnar sitt uppdrag som vd för Nobina Care.

Tomas Hansson, vd för Nobina Care
Tomas Hansson, vd för Nobina Care

Tomas Hansson började på Nobina 2015 och har varit vd för Nobina Care sedan 2022. I april lämnar Tomas sitt uppdrag och tillträder som ny vd för Coop Norrbotten.

För att säkerställa en trygg överlämning arbetar Tomas kvar på Nobina till april, samtidigt som rekrytering av ersättare nu sätts i gång.

− Även om det är några månader kvar vill jag varmt tacka Tomas för ett mycket bra arbete under sina år på Nobina. Tomas har genom höga ambitioner och starka värderingar, tillsammans med sina medarbetare lyft Nobina Care till nästa nivå, säger Henrik Dagnäs, koncernchef Nobina.

− Jag har trivts väldigt bra på Nobina. Tillsammans med ytterst kompetenta och engagerade kollegor har vi haft en mycket stark utveckling av både organisation och bransch. Jag är säker på att det bara är början på Nobinas resa inom den särskilda kollektivtrafiken. Nu ser jag fram emot möjligheten att lära mig en ny spännande bransch i Norrbotten där jag bor, säger Tomas Hansson, vd på Nobina Care.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig

Tel:08-52250045

Om oss

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye