Linköpings kommun

Pressinbjudan: Utredningen om Tinnis är klar

Dela

Under 2022 fick Samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att undersöka möjligheten för en kulvert under mark till utomhusbadet Tinnis, i stället för att låta Tinnerbäckens vatten rinna i dager ovan mark. 

Utredningen är nu klar och media välkomnas till en pressträff för att ta del av hur Tinnis i framtiden kommer att vara utformat. 

Tid: Torsdag den 23 november, klockan 09.00
Plats: Konferensrum på våning 2, Tinnerbäcksbadet (nya simhallen)

Medverkande: Kristina Edlund (S), kommunstyrelsens ordförande, Stefan Erikson (M), kommunalråd och samhällsbyggnadsnämndens ordförande, Ulf Johansson-Lorin, verksamhetsstrateg, Miljö- och Samhällsbyggnadsförvaltningen

Pressträffen riktar sig till enbart media. Anmäl din närvaro på nyheter@linkoping.se 

Kontakter

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 165 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Lägsta antalet hushåll med ekonomiskt bistånd på tio år21.2.2024 08:00:06 CET | Pressmeddelande

Under flera år har antalet hushåll med ekonomiskt bistånd sjunkit i Linköping. Januari 2024 var antalet utbetalningshushåll 616 stycken färre än i januari 2021. I januari 2024 erhöll 2087 hushåll ekonomiskt bistånd vilket är det lägsta antalet på åtminstone 10 år. Även det långvariga ekonomiska biståndet fortsätter att minska. Under hela 2023 har trenden varit nedåtgående. Januari 2024 var det 287 färre långvariga hushåll jämfört med januari 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye