IKEA

Badrumsnyheter från IKEA

Dela

Vi välkomnar våren med en rad nya fräscha badrumsnyheter!
HAVBÄCK, ÄNGSJÖN och TÄNNFORSEN är nya serier av badrumskommoder och -skåp med olika stil och uttryck. 

Alla tre erbjuder rymlig förvaring där hela lådvolymen kan användas till de viktigaste saker eftersom rörledningarna leds genom baksidan och inte via ett hål i lådorna. Lådorna öppnas hela vägen och ger en bra överblick. Samtliga serier finns i både enkla och dubbla skåp. 

ÄNGSJÖN kommod och FAXÄLVEN spegel
ÄNGSJÖN kommod och FAXÄLVEN spegel


HAVBÄCK badrumserie med sina raka linjer finns i grått, vitt och beige och har ett modernt uttryck. Den är lätt att göra personlig med knoppar och handtag. VINNÄSET knopp i massiv bok bjuder på en ren och enkel design som fungerar utmärkt i både traditionella och moderna inredningar. 

ÄNGSJÖN kommer i högglansvitt, mörk ek och ek och har en mer internationell stil. Med integrerade handtag, och sparsamhet med onödiga detaljer understryks elegans och perfektion. Komplettera gärna med HAGAÅN öppet skåp. BACKSJÖN tvättställ är tillverkat av marmorkross som möjliggör skarpa, tydliga kanter med en reptålig yta. Detta ger ett stilrent och modernt uttryck som passar fint med ÄNGSJÖN. 

Med TÄNNFORSEN skapar du ett badrum i riktigt klassisk stil i vitt eller grått, som förstärks av vackra detaljer som fasade speglar. Ett uttryck som andas tradition och som aldrig blir omodernt. HAMNSKÄR tvättställsblandare med kallstartsfunktionen som förhindrar varmvattenspill och sparar energi förstärker stilen. När du lyfter spaken rakt upp rinner bara kallt vatten. Funktionen gör att du inte kan föra spaken helt till höger. Varmvatten får du genom att föra spaken åt vänster.  

null
TÄNNFORSEN badrumsserie


ORRSJÖN tvättställ passar kommoderna HAVBÄCK, ÄNGSJÖN, TÄNNFORSEN och HEMNES.  Tvättstället i keramik med sina mjuka former och tåliga ytor är gjort av de bästa materialen och håller för år av slitage. 

Den runda spegeln FAXÄLVEN ger rummet djup och får det att kännas större. Belysning runtom och på spegeln ger dig optimalt ljus för dina behov. Finns även som rektangulärt spegelskåp i mått som matchar kommodstorlekarna" och finish som matchar möblerna i ÄNGSJÖN (ek, mörk ek och vitt). Möjlig att dimra med trådlös dimmerkontroll/strömbrytare RODRET. 
 
Samtliga möbler, tvättställ, blandare samt hela FAXÄLVEN (spegel och skåp m integrerad belysning) har 10 års garanti. 

null
HAVBÄCK badrumsserie


Organisera mera 

En organiserad låda gör det lättare att hitta det du behöver samtidigt som du sparar utrymme och tid. 

Inred lådorna med VISSLAÅN med praktiska små fack för att sortera saker som håraccessoarer och smycken. Den mörka transparenta plasten skapar ett lugnt intryck, men gör det ändå enkelt att se vad som finns inuti. Designad för att passa perfekt i kommoderna HAVBÄCK, ÄNGSJÖN och TÄNNFORSEN med lådor, men kan enkelt kombineras med andra stilar eller befintliga möbler i andra delar av ditt hem. (Säljstart april) 

BOLLÖSUND lådor och tillbehörsväska finns i olika storlekar och är mjuk och enkel att vika ihop och förvara när den inte används. Plastinsidan är lätt att torka av och gör den mjuka organisatören mer stabil.  

null
VISSLAÅN och BOLLÖSUND lådor och fack

 
Textilier 

FJÄLLSTARR badhandduk är en jacquard-vävd handduk i bohemisk stil med lekfulla fransar som tillför en varm karaktär till badrummet. Olika mönster fram och bak gör handduken lika vacker på båda sidorna. Handduken är mjuk att ta på och mycket absorberande gjord av 100% bomull (vikt 550 g/m2)).

VÅGSJÖN badhandduk är en medeltjock, mjuk frottéhandduk i 100 procent bomull med hög absorptionsförmåga (vikt 400 g/m²). som kommer i fler färger som är lätta att matcha med andra badtextilier och accessoarer. 

Finns i flera storlekar som ger dig ett komplett set med koordinerade handdukar för olika användningsområden. 

null
FJÄLLSTARR badhanddukAlla priser på badrumsnyheter finns på IKEA.se från fredag 1 december. Här är några prisexempel:

ÄNGSJÖN kommod med lådor 80x48x63 cm ekmönstrad 2 795 kr
TÄNNFORSEN kommod med lådor 80x48x63 cm vit 2 995 kr
HAVBÄCKEN kommod med lådor 80x48x63 cm vit 2 195 kr
FAXÄLVEN spegel med inbyggd belysning 80 cm diameter 1 945 Kr

 

Säljstart för HAVBÄCK, ÄNGSJÖN, TÄNNFORSEN badrumsserier på IKEA.se och i alla svenska IKEA varuhus i januari 2024. 

Ladda ner högupplösta bilder:  Bildlänk


Kalendarium:

 Säljstart:  Nyhet:                                  Pressinformation: Pressbilder:
29 sept 2023

Nytillverkad No2 kollektion

Pressmeddelande Bildbank
1 sept 2023 VINTERFINT Pressmeddelande Bildbank
Oktober 2023 Oktobernyheter Pressmeddelande Bildbank
1 Oktober 2023 AFTONSPARV Pressmeddelande Bildbank

Prissänkningar i PR materialen (Pdf) i kalendarium kan förekomma.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

ÄNGSJÖN kommod och FAXÄLVEN spegel
ÄNGSJÖN kommod och FAXÄLVEN spegel
Ladda ned bild
ÄNGSJÖN kommod och FAXÄLVEN spegelskåp
ÄNGSJÖN kommod och FAXÄLVEN spegelskåp
Ladda ned bild
HAVBÄCK kommod och FAXÄLVEN spegel
HAVBÄCK kommod och FAXÄLVEN spegel
Ladda ned bild
TÄNNFORSEN kommod
TÄNNFORSEN kommod
Ladda ned bild
TÄNNFORSEN kommod
TÄNNFORSEN kommod
Ladda ned bild
HAGAÅN öppet skåp
HAGAÅN öppet skåp
Ladda ned bild

Om oss

Vår vision på IKEA är att skapa en bättre vardag för de många människorna, vilka innefattar våra medarbetare, våra kunder och alla människor vår verksamhet berör. IKEA produkter består av rätt kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris – vi kallar det demokratisk design. IKEA grundades i Älmhult 1943. Idag finns 21 IKEA varuhus, samt ett tiotal planeringsstudios i Sverige. IKEA Sverige hade totalt 172 miljoner besök under verksamhetsåret 2022. I Sverige finns cirka 12 500 medarbetare inom Ingka koncernen, varav cirka 10 000 inom varuhusorganisationen.

Följ IKEA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IKEA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye