De är nominerade i Adlibrispriset – läsarnas bokpris

Dela

Nu är det dags för Sveriges bokälskare att rösta fram årets bästa läsupplevelser och sammanfatta bokåret 2023. Adlibrispriset belönar både debutanter och etablerade författare i nio olika kategorier. Röstningen startar idag och pågår fram till den 14 december.

Adlibrispriset_2023
Adlibrispriset_2023 Adlibris

– Sett till årets utgivning har bokåret 2023 bjudit på en spännande blandning av författare med en lång karriär bakom sig och intressanta nykomlingar. Det återspeglas i nomineringarna för alla kategorier, även om de mer etablerade författarna dominerar roman- och deckarkategorin. Det ska bli roligt att se vilka favoriter som Sveriges läsare röstar på i årets starka startfält, säger Taru Raita, kategoriansvarig fack- och skönlitteratur på Adlibris.

Läs hela pressmeddelandet här: https://www.adlibris.com/sv/pressmeddelanden/de-ar-nominerade-i-adlibrispriset-lasarnas-bokpris

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Adlibrispriset_2023
Adlibrispriset_2023
Ladda ned bild

Länkar

Om Adlibris

Adlibris är Nordens största bokhandel och erbjuder över 13 miljoner titlar och det senaste inom spel, pyssel, garn och allt som hör en modern bokhandel till. Adlibris är en del av Bonnier Group och i Adlibris verksamhet ingår även Campusbokhandeln och Pocket Shop.

Följ Adlibris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Adlibris

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye