Lidl Sverige

Lidls julskinka griljerar i nytt test

Dela

När julen närmar sig, gör sig redaktionerna ute i landet sig redo för att betygsätta årets julskinkeutbud. I Recept.se:s stora test av julskinkor inkasserar Lidl Sveriges färdigkokta julskinka från det egna märket Svea Lantkött fyra av fem möjliga poäng. I bedömningen av smak, konsistens och utseende placerade sig Lidl Sveriges julskinka på en andraplats.

Lidls julskinka briljerar i nytt test.
Lidls julskinka briljerar i nytt test.

Julskinkan spelar en central roll när vi dukar fram julbordet i de svenska hushållen. När Recept.se nyligen testade 14 färdigkokta julskinkor i olika prisklasser kom Lidl Sveriges julskinka med svål på en respektabel andraplats – med fyra poäng av fem möjliga, samtidigt som priset var bland de lägsta. ”Fin skinka utan så mycket fett. Trevlig konsistens och saftig i munnen”, löd motiveringen.

– Julskinkan är en bestående favorit på julbordet och därför är vi enormt stolta över att en av våra egna artiklar utses till en av de bästa i hela testet. Att våra produkter regelbundet får höga betyg i oberoende tester är en prestigefylld bekräftelse på att vi kan erbjuda varor av hög kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges julskinka från Svea Lantkött har ett kilopris på 69,90 kronor.

Svea Lantkött – julskinka färdigkokt med svål (fyra av fem poäng)

Motivering: ”Fin skinka utan så mycket fett. Trevlig konsistens och saftig i munnen. God, stabil smak och lagom salt. En bra skinka överlag vad gäller smak, doft, konsistens och sälta. Två i testpanelen önskar dock mer smak”.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye