Lidl Sverige

Lidls julskinka griljerar i nytt test

Dela

När julen närmar sig, gör sig redaktionerna ute i landet sig redo för att betygsätta årets julskinkeutbud. I Recept.se:s stora test av julskinkor inkasserar Lidl Sveriges färdigkokta julskinka från det egna märket Svea Lantkött fyra av fem möjliga poäng. I bedömningen av smak, konsistens och utseende placerade sig Lidl Sveriges julskinka på en andraplats.

Lidls julskinka briljerar i nytt test.
Lidls julskinka briljerar i nytt test.

Julskinkan spelar en central roll när vi dukar fram julbordet i de svenska hushållen. När Recept.se nyligen testade 14 färdigkokta julskinkor i olika prisklasser kom Lidl Sveriges julskinka med svål på en respektabel andraplats – med fyra poäng av fem möjliga, samtidigt som priset var bland de lägsta. ”Fin skinka utan så mycket fett. Trevlig konsistens och saftig i munnen”, löd motiveringen.

– Julskinkan är en bestående favorit på julbordet och därför är vi enormt stolta över att en av våra egna artiklar utses till en av de bästa i hela testet. Att våra produkter regelbundet får höga betyg i oberoende tester är en prestigefylld bekräftelse på att vi kan erbjuda varor av hög kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges julskinka från Svea Lantkött har ett kilopris på 69,90 kronor.

Svea Lantkött – julskinka färdigkokt med svål (fyra av fem poäng)

Motivering: ”Fin skinka utan så mycket fett. Trevlig konsistens och saftig i munnen. God, stabil smak och lagom salt. En bra skinka överlag vad gäller smak, doft, konsistens och sälta. Två i testpanelen önskar dock mer smak”.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl och WWF inleder ett ambitiöst internationellt partnerskap27.6.2024 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl, en av de största dagligvarukedjorna i Europa, och WWF, en av världens största oberoende naturvårdsorganisationer, ingår ett nytt femårigt internationellt och strategiskt partnerskap verksamt i 31 Lidl-länder. Detta långsiktiga samarbete med WWF kommer att fokusera på hela Lidls värdekedja och därigenom bidra till att möta vår tids globala miljömässiga utmaningar, säkerställa att fler hushåll har tillgång till mer hållbara val och uppmuntra affärsmodeller som fungerar i samklang med naturen och inom planetära gränser.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye