Svenska Bandyförbundet

Nu släpps finalbiljetterna - ”En fest bandypubliken inte upplevt tidigare”

Dela

Bandyfinalen 2024 spelas i Västerås den 15-16 mars. Intresset väntas bli stort och nu kan du säkra din plats på läktaren. På fredag, klockan 10.00, släpps finalbiljetterna på bandyfinalerna.se.

För första gången på 34 år kommer Bandyfinalen avgöras i Västerås och dessutom blir det första gången någonsin som finalerna avgörs inomhus. Fem finaler kommer att spelas under två dagar, 15-16 mars, med dam- och herrfinalen under lördagen som den stora publika höjdpunkten.

Nu på fredag, 8 december, är det äntligen dags för dig och dina vänner att säkra era biljetter till finalfesten. Biljetterna släpps på bandyfinalerna.se klockan 10.00.

– Biljettsläppet är en tydlig markör för att temperaturen och pulsen höjs ytterligare inför det som komma skall. Vi ser väldigt mycket fram emot finalerna i Västerås med ett bra arrangemang, högsta kvalitet på isen och häftig stämning på läktarna och i eventområdet, säger Per Selin, ligachef för Svensk Elitbandy.

Publikfest och fullsatt arena 

Flytten av Bandyfinalen till Västerås innebär också att det, för första gången på länge, finns en reell chans att finalarenan kommer att bli helt slutsåld. Något som är ett uttalat mål från arrangerande Svenska Bandyförbundet, Svensk Elitbandy och Västerås Stad och som Anniela Forsell, vd på Svensk Bandyutveckling AB och projektledare för Bandyfinalen, ser mycket fram emot.

– Vårt mål är att skapa en riktig folkfest i Västerås med en fullsatt arena och härligt pådrag i eventområden runtomkring. Vi har fantastiskt fina förutsättningar med en inomhusarena och vi arbetar för att skapa ett riktigt bra arrangemang och en unik stämning för bandypubliken. Bandyfinalen 2024 kommer att vara en upplevelse man absolut inte vill missa på plats, säger hon.

Se till att säkra dina biljetter till Bandyfinalen 2024 innan det är för sent!

Biljettsläpp Bandyfinalen 2024 - Fredag 8 december kl. 10.00

 

Fredag 15 mars, ABB Arena Syd
12.00 - Pojkar 17
15.30 - Flickor 17
19.00 - Pojkar 19

Lördag 16 mars, ABB Arena Syd 

11.00 Bandyfinalen Dam
15.45 Bandyfinalen Herr

Köp dina biljetter och läs mer om Bandyfinalen 2024 på bandyfinalerna.se 

Kontakter

Bilder

Svenska Bandyförbundet är ett oberoende specialförbund inom Riksidrottsförbundet och har till uppgift att främja och administrera den organiserade bandyn i Sverige, och att företräda den internationellt. Förbundet är en politiskt och religiöst oberoende allmännyttig ideell organisation som aktivt arbetar mot doping, matchfixning, osund ekonomi och annat fusk samt mot rasism och varje annan form av diskriminering och våld såväl på som utanför idrottsarenan. Svensk bandy vilar på starka traditioner, men strävar samtidigt mot framtidens bandygemenskap genom att aktivt jobba med frågor där schyssta villkor är i fokus. I bandy ska lirarna få vara lirare på sina villkor.

Följ Svenska Bandyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Bandyförbundet

Svenska Bandyförbundet satsar på nytt koncept för barn – Snöharen Bandis ska få fler att åka skridskor och spela bandy8.2.2024 08:21:29 CET | Pressmeddelande

Inkluderande och roliga upplevelser på isen tillsammans med snöharen Bandis ska ge barn i hela Sverige en magisk upplevelse av rörelse, skridskoåkning och bandy. – Vi satsar på barnen som är de allra viktigaste för tillväxten av bandy och för vårt samhälle i stort, säger Alexander Mayborn, Barn- och ungdomsansvarig på Svenska Bandyförbundet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye