Statens servicecenter

Servicekontor i Malmö city stängt i ett halvår

Dela

Servicekontoret på Kattsundsgatan stänger den 4 december för att i juni 2024 öppna i nya lokaler tvärs över gatan. I väntan på att den nya lokalen blir klar hänvisas besökare till servicekontoren på Värnhem, Mobilia och Rosengård.

I juni 2024 öppnar servicekontoret i Malmö city i nyrenoverade och mer ändamålsenliga lokaler. Den nya adressen blir nästan densamma, men på andra sidan av Kattsundsgatan.

Under det kommande halvåret ska de nya lokalerna renoveras och då vårt nuvarande servicekontor stänger den 4 december är besökare välkomna till något av våra tre andra servicekontor i Malmö; på Värnhem, Mobilia eller Rosengård. Den som ansöker om id-kort kan under denna period att få hjälp med det på servicekontoret på Mobilia eller Värnhem. 

– Vi har pratat med våra besökare och satt upp affischer på servicekontoret i Malmö city, med information om vart de kan vända sig under det kommande halvåret. Sen ser vi fram emot att välkomna dem tillbaka till Kattsundsgatan i början av sommaren, säger Malin Olsson, kontorsområdeschef i Malmö city.

Nyckelord

Kontakter

Statens servicecenter bidrar till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. Vi levererar administrativa tjänster till andra myndigheter och även lokal statlig service till privatpersoner och företag. Fram till år 2024 utökar vi till 147 servicekontor.

På våra servicekontor ger vi vägledning och service i tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Följ Statens servicecenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Statens servicecenter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye