Örnsköldsviks Kommun

Jeanette Börjesson blir ny personaldirektör i Örnsköldsviks kommun

Dela

Jeanette Börjesson, idag HR Manger vid Domsjö fabriker, har rekryterats som ny personaldirektör vid Örnsköldsviks kommun. Hon beräknas tillträda sin nya tjänst i april nästa år.

  Porträttbild av Jeanette Börjesson.
  Jeanette Börjesson blir ny personaldirektör i Örnsköldsviks kommun.

  Jeanette Börjesson blir ny personaldirektör vid Örnsköldsviks kommun. Hon kommer närmast från Domsjö fabriker där hon sedan 2016 har varit HR Manager, och dessförinnan har hon jobbat med personalfrågor inom flera stora organisationer. 

  – Jeanette har en lång erfarenhet av ledande roller i olika typer av organisationer och jag är glad att Örnsköldsviks kommun får just henne som personaldirektör, säger kommundirektör Magnus Haglund. Rollen är givetvis viktig och central för en så stor organisation som denna, och hon är varmt välkommen.

  – Det här känns väldigt bra, säger Jeanette Börjesson. Jag är van att arbeta med alla typer av utmaningar inom en organisation och en bred erfarenhet av HR-arbetet och ser verkligen fram ett jobb som ska göras tillsammans med medarbetare och chefer i kommunen.

  Jeanette Börjesson beräknas tillträda tjänsten som personaldirektör den 1 april 2024.

  Nyckelord

  Kontakter

  Magnus Haglund, kommundirektör, 0660-883 00
  Jeanette Börjesson, 072-503 92 05

  Bilder

  Porträttbild av Jeanette Börjesson.
  Jeanette Börjesson blir ny personaldirektör i Örnsköldsviks kommun.
  Ladda ned bild

  Örnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice. Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

  Följ Örnsköldsviks Kommun

  Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

  Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

  I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

  Besök vårt pressrum
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye