Urban Partners

Nrep stärker inom förvaltning

Dela

Nrep utökar förvaltningsteamet med sex nya medarbetare för att ytterligare stärka bolagets fokus på kundcentrerad förvaltning. Under året har Nrep stängt Europas största value-add fastighetsfond och genomfört ett antal högprofilerade transaktioner såsom förvärvet av samhällsfastighetsportföljen från Vectura, majoriteten i bostadsbolaget Klövern samt två kontorsfastigheter från Fabege. 

Martin Sandgärde, Ulrika Särnö, Cecilia Fransson, Hugo Lycketorp, Emil Lekić, Axel Hargedahl
Martin Sandgärde, Ulrika Särnö, Cecilia Fransson, Hugo Lycketorp, Emil Lekić, Axel Hargedahl

Sedan Nrep grundades har bolaget fokuserat på att möta de behov som uppstår från långsiktiga strukturella och demografiska trender genom att skapa fastighetslösningar med ett kundcentrerat och hållbart tankesätt. 

– För oss är det viktigt med rätt kompetens på plats som möjliggör att vi kan ha kundens behov i fokus och vi är därför mycket glada att dessa personer har valt att ansluta till Nrep. Vi förstärker förvaltningsteamet för att realisera de mervärden vi identifierat i vårt bestånd och samtidigt ha en låg klimatpåverkan, säger Carl-Adam von Schéele, Sverigechef, Nrep.

Martin Sandgärde är ny head of asset management för Nrep i Sverige. Han kommer närmast från Vasakronan där han har innehaft ett antal olika roller varav den senaste som affärschef Stockholm City. Inom Retail ansvarade Sandgärde bland annat för utvecklingen av gatuplanen och omdaningen av Malmskillnadsgatan till en plats där människor vill vara. 

Till Nreps förvaltningsteam för bostäder, Juli Living, ansluter två uthyrare av nyproduktion. Ulrika Särnö kommer närmast från Heimstaden där hon arbetat med nyproduktionsförvaltning och har innan dess över 20års erfarenhet av uthyrning och nyproduktion från Wallenstam. Cecilia Fransson kommer senast från Akelius/Heimstaden där hon arbetat med både uthyrning och förvaltning de senaste fem åren och har innan dess cirka tio års erfarenhet som mäklare. 

Hugo Lycketorp och Emil Lekić ansluter som asset manager respektive asset management analyst med fokus på Vällingby Centrum. Lycketorp kommer närmast från en roll som Operating Manager för Fisketorvet Shopping Center i Köpenhamn på Unibail-Rodamco-Westfield och har dessförinnan arbetat med förvaltning av en rad olika köpcentrum inom Grosvenor Group. Lekić har tidigare erfarenhet som studentanalytiker inom projekt & förvaltning på Nyfosa och har studerat fastighet och finans vid KTH.

Till Nreps ben inom samhälsfastigheter, Altura, har Axel Hargedahl rekryterats som asset manager. Han har arbetat drygt fem år på Locum inom förvaltningsområdet Södersjukhuset och har en kandidatexamen från KTH i fastighet och finans.

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Martin Sandgärde, Ulrika Särnö, Cecilia Fransson, Hugo Lycketorp, Emil Lekić, Axel Hargedahl
Martin Sandgärde, Ulrika Särnö, Cecilia Fransson, Hugo Lycketorp, Emil Lekić, Axel Hargedahl
Ladda ned bild

Om Nrep

Nrep är en ledande fastighetsinvesterare som har åtagit sig att driva på verklig förändring i branschen för att gynna människor och vår planet. Med ett holistiskt och långsiktigt tillvägagångssätt investerar Nrep i olika fastighetssegmentet med tyngdpunkt inom bostäder, logistik, samhällsfastigheter och kontor. Nrep är erkänt för sin förmåga att omforma den byggda miljön, inklusive flera storskaliga stadsdelsutvecklingsprojekt. Bolaget förvaltar 8 miljoner kvadratmeter fastigheter i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Polen och Tyskland – med fler än 400 anställda över hela Europa som arbetar för att minska koldioxidutsläppen i fastighetsportföljen till 2028. Nrep är en del av Urban Partners. Läs mer på nrep.se.

Om Urban Partners

Investeringsplattformen Urban Partners utgörs av fyra vertikaler med en gemensam vision inriktad på att lösa urbaniseringens utmaningar. Genom att föra samman insikter, intressenter och kapital är ambitionen att åstadkomma en långsiktigt positiv förändring av städers utveckling med fokus på att minska koldioxidutsläppen i den byggda miljön och (åter)skapa stadsdelar. Plattformen inkluderar fyra ESG-fokuserade investeringsvertikaler: den europeiska fastighetsinvesteraren Nrep, venture capital-bolaget 2150, private equity-investeraren Luma och kreditspecialisten Velo Capital. Urban Partners har 20 miljarder euro under förvaltning och investerar i fastigheter, företag, teknik och lösningar. Plattformen grundades 2005 och förvaltar idag investeringar i mer än 15 länder och har 700 medarbetare. Läs mer på urban.partners.

Följ Urban Partners

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Urban Partners

Urban Partners utvalt att pilottesta SBTi:s nya ramverk för att sänka den byggda miljöns koldioxidavtryck31.1.2024 07:00:00 CET | Pressmeddelande

Som endast ett av 15 företag i världen har Urban Partners utsetts att testa initiativet Science Based Targets (SBTi) nya riktlinjer och målsättningsverktyg för bygg- och fastighetsbranschen. Urban Partners bidrar med bolagets erfarenheter av att driva klimatåtgärder som påskyndar den gröna omställningen och minskar byggnaders koldioxidavtryck genom sin fastighetsinvesterare Nrep.

Nrep förvärvar samhällsfastighetsportfölj från Besqab30.1.2024 17:46:56 CET | Pressmeddelande

Nreps ben inom samhällsfastigheter, Altura, har tecknat avtal med Besqab om att förvärva samhällsfastigheter till ett underliggande fastighetsvärde om totalt 770 miljoner kronor. Affären omfattar tre äldreboenden, en förskola samt hyresrätter med en total uthyrningsbar yta om 15 200 kvadratmeter. Förvärvet sker via Nordens största Core-plus-fond Nrep Income+ som under förra året genomförde en framgångsrik tredje stängning med cirka 3,1 miljarder kronor i tillfört kapital avsett för att tillvarata nya investeringsmöjligheter.

Urban Partners tar in ytterligare 3,1 miljarder kronor i fonden Nrep Income+31.8.2023 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Urban Partners har genomfört en tredje fondstängning i Nrep Income+ med cirka 3,1 miljarder kronor i kapital. Nrep Income+ är Nordens största core-plus fond och sammanlagt uppgår nu dess totala kapital till 22 miljarder kronor. Med fokus på kassaflödesfastigheter som erbjuder attraktiva marknadsmöjligheter investerar fonden framför allt i moderna logistikanläggningar, hyresbostäder och äldreboenden i Norden som kan bidra till att sänka koldioxidavtrycket.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye