Lidl Sverige

Lidls pepparkakor vinnare – gjorde juryn lycklig

Dela

Lidls produkter fortsätter att leverera i oberoende jultester. Denna gång är det pepparkakor under det egna varumärket Sondey som utmärkt sig genom att få omdömet ”årets godaste pepparkakor” i Aftonbladets stora test.

Lidls pepparkakor tog hem förstaplatsen i Aftonbladets pepparkakstest.
Lidls pepparkakor tog hem förstaplatsen i Aftonbladets pepparkakstest.

I ett nytt jultest från Aftonbladet levererade Lidl Sveriges pepparkakor av märket Sondey i alla kategorier. Juryn var väl överens om att Lidls pepparkakor var testets vinnare med motiveringar som "ett vackert hembakt utseende" och "en pepparkaka som levererade i alla kategorier".

- Pepparkakan är en självklarhet under julen, och det känns otroligt kul att få ett kvitto på att vi levererar i flera kategorier inom juliga tillbehör. Med stolthet kammar vi hem första pris och bevisar med utmärkelsen att vi kan erbjuda julmat och tillbehör av högsta kvalitet till branschens bästa pris. Hos Lidl kan man köpa allt till julbordet, oavsett storlek på plånboken, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges Sondey Pepparkakor kostar 16,90 kr för 300 gram med ett kilopris på 56,30 kr.

Motivering – Aftonbladet (5 av 5 plus)

"Med ett vackert hembakt utseende, en kryddig smak utan att vara påträngande och med en konsistens med precis lagom mycket tuggmotstånd, var det en pepparkaka som levererade i alla kategorier. Att den dessutom var testets i särklass billigaste kaka gjorde inte saken sämre."

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye