Lidl Sverige

Skinkan skänker glädje – nytt silver till Lidls julskinka

Dela

Lidl Sveriges julskinka fortsätter att sprida god helgstämning på landets redaktioner. I Aftonbladets stora julskinkstest kammar Lidl Sveriges färdigkokta julskinka från det egna märket Svea Lantkött hem fyra plus av fem möjliga. Sammanlagt landar Lidls julskinka på en stark andraplats. 

Skinkan skänker glädje – nytt silver till Lidls julskinka.
Skinkan skänker glädje – nytt silver till Lidls julskinka.

Julen närmar sig med stormsteg och i samband med det frågar sig många vilken julskinka som gör sig bäst på julbordet. I förra veckan publicerade Recept.se ett stort test där Lidl Sveriges julskinka från Svea Lantkött hamnade på andraplats med fyra av fem i betyg. När Aftonbladet testade 11 julskinkor under hundralappen vann Lidls julskinka ytterligare en silvermedalj. Julskinkan från Lidl var den som fick flest femmor för sin smak, och skinkan fick dessutom höga betyg för sitt vackra utseende. 

– I dessa tider med hög inflation och stigande elpriser tycker vi att alla ska ha möjlighet att ställa till med ett riktigt fint julbord för en rimlig peng. Julskinkan har en central del i julbordet och därför är vi väldigt stolta över att vår julskinka fortsätter placera sig högt i flera redaktioners rankingar. Sådana utmärkelser visar på att vi lyckas väl med att erbjuda varor av högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige. 

Lidl Sveriges julskinka från Svea Lantkött har ett kilopris på 69,90 kronor. 

Motivering – Aftonbladet (4 av 5 plus)

Den skinka som fick flest femmor när det kom till smaken. Lägg därtill ett vackert utseende och andraplatsen är given.” 

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye