Jönköpings kommun

Ny webbguide för tillstånd, regler och tillsyn underlättar för företagare

Dela

Jönköpings kommun har nyligen lanserat en omfattande webbguide som ska göra det smidigare för företag och organisationer att hantera tillstånd, regler och tillsyn relaterade till deras verksamhet.

Webbguiden ger en strukturerad översikt över allt som företagare behöver gällande tillstånd, regler och tillsyn. Den är uppdelad i olika kategorier och gör att besökaren slipper navigera till olika platser på webbplatsen.

-Syftet med webbguiden är att underlätta för kommunens företag och organisationer i sina kontakter med kommunen, säger Sven Rydell, näringslivschef i Jönköpings kommun.

Sortera på bransch eller A-Ö
Genom att välja bransch i webbguiden hittar besökaren snabbt och enkelt de specifika länkar, blanketter och e-tjänster som är relevanta för just sin verksamhet. En extra fördel med webbguiden är möjligheten att sortera alla tillstånd i en alfabetisk lista, från A till Ö.

-Detta är en av många delar i vårt ständiga arbete med att utveckla företagsklimatet i kommunen. Vår förhoppning är att den nya webbplatsen ska göra det ännu enklare och snabbare för våra företagare att hitta exakt de tillstånd och annat som de behöver i arbetet med att starta, driva och utveckla sin verksamhet i Jönköpings komman, säger Sven Rydell.

www.jonkoping.se/tillstandsguide

Nyckelord

Kontakter

Jönköpings kommun

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra drygt 145 000 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye