EPHI

Ephi producerar talkshow med Henrik Jönsson

Dela

Missa inte talkshowen 100%  som leds av Henrik Jönsson med Ephis VD Marie Söderqvist som producent. I fyra avsnitt samtalar Henrik Jönsson med en rad spännande gäster om allt inom svensk politik och husbandet Army of Lovers återförenas i studion och släpper ny musik.

I premiäravsnittet kommer Sveriges statsminister Ulf Kristersson till studion för att diskutera makt. Även den tidigare arméchefen Karl Engelbrektsson är med och diskuterar den militära makten, tillgången till vapen och ett starkt försvar. Henrik Jönsson åker också hem till författaren Lena Anderssons kök för att laga gröt.

I avsnitt två diskuterar vi kultur med kulturminister Parisa Liljestrand (M) och vi gästas av Ukrainas största popstjärna Olya Polyakova. Henrik Jönsson åker också hem till författaren Lena Anderssons kök för att diskutera hur mat har blivit en identitetsmarkör.

I avsnitt tre pratar vi vilt med Karl Hedin. Med i programmet är även Ulrika Karlsson-Arne, kommunikationsansvarig på Jägareförbundet och före detta statssekreteraren PM Nilsson. Henrik Jönsson åker hem till författaren Lena Anderssons kök och tillsammans försöker de tillreda en oplockad gräsand.

I avsnitt fyra behandlas ämnet rus. I studion har vi socialutskottets ordförande Christian Karlsson (KD), psykologen Filip Bromberg som arrangerar psykadeliska retreats och Flammans chefredaktör Leonidas Aretakis som skrivit boken ”Extas i folkhemmet” om Sveriges psykedeliska historia. Henrik Jönsson åker också hem till författaren Lena Anderssons kök för att dricka vin, prata rus och flambera banan.

Första avsnittet av 100% släpps 17 oktober.

Om EPHI

Environment and Public Health Institute (EPHI) är en ideell och partipolitiskt oberoende tankesmedja och mötesplats som tar sig an vår tids miljö- och hälsoproblem.

http://www.ephi.se

Följ EPHI

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EPHI

Vem ska få fetmamediciner?14.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

1,3 miljoner svenskar har blivit diagnostiserade med obesitas eller ligger i riskzonen för att bli det. Fetma leder ofta till en rad följdsjukdomar som diabetes, högt blodtryck och problem med leder och hjärta. Trots detta subventioneras inga av de nya effektiva medicinerna som till exempel ozempic för behandling av obesitas i Sverige. Vill man få tillgång till den medicinen eller någon liknande för att försöka gå ner, genom att minska sina hungerhormoner, måste man finansiera det på egen hand.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye