EPHI

Ephi presenterar ny internationell advisory board

Dela

Ephi välkomnar Philippa Broom och Henrik Jönsson till vår advisory board. Läs mer om Philippa och Henrik nedan.

null
Philippa Broom OBE

Philippa är en mycket erfaren specialist på internationella relationer och public affairs som rådgivit Storbritanniens premiärminister och regeringsministrar och statschefer i Afrika, Asien och Karibien. Hon tjänstgjorde i 14 år som direktör för Konservativa partiets internationella kontor med ansvar för internationella relationer och partiets program för demokratiutveckling. 2018 tilldelades hon en OBE i Queen’s Honor List för offentlig och politisk tjänst.

null
Henrik Jönsson

Henrik Jönsson är en entreprenör, YouTuber & föreläsare – expert på IT-företagande, ledarskap och framtidsfrågor, är en av Sveriges populäraste digitala samhällskommentatorer. Henrik har byggt flera framgångsrika IT-verksamheter, gett ut böcker om kultur och blivit en populär YouTuber med över en halv miljon videovisningar varje månad.

Om EPHI

Environment and Public Health Institute (EPHI) är en ideell och partipolitiskt oberoende tankesmedja och mötesplats som tar sig an vår tids miljö- och hälsoproblem.

http://www.ephi.se

Följ EPHI

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EPHI

Vem ska få fetmamediciner?14.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

1,3 miljoner svenskar har blivit diagnostiserade med obesitas eller ligger i riskzonen för att bli det. Fetma leder ofta till en rad följdsjukdomar som diabetes, högt blodtryck och problem med leder och hjärta. Trots detta subventioneras inga av de nya effektiva medicinerna som till exempel ozempic för behandling av obesitas i Sverige. Vill man få tillgång till den medicinen eller någon liknande för att försöka gå ner, genom att minska sina hungerhormoner, måste man finansiera det på egen hand.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye