Sveriges Allmännytta

Ängelholmslokaler ny medlem i Sveriges Allmännytta

Dela

- Det är med stolthet och glädje som AB Ängelholmslokaler emottagit beskedet om att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta.
Medlemskapet och vad det bär med sig ökar våra möjligheter att växla upp arbetet med att utveckla och på ett hållbart sätt underhålla samhällsviktiga lokalfastigheter, säger Pernilla Nevsten, vd på Ängelholmslokaler.

  -Det är glädjande att Ängelholmslokaler väljer att ansluta sig till oss. Sveriges Allmännytta har sedan ett par år ett nytt affärsområde, samhällsfastigheter och Ängelholmslokaler kommer vara värdefullt tillskott för att utveckla detta, säger Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta. 

  Sveriges Allmännytta representerar 322 medlemmar varav 11 associerade medlemmar som tillsammans äger närmare en miljon lägenheter. Detta gör att vi representerar hälften av alla hyresrätter i Sverige.

  Medlemsinformation om Sveriges Allmännytta | Sveriges Allmännytta (sverigesallmannytta.se)

  Kontakter

  Följ Sveriges Allmännytta

  Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

  Senaste pressmeddelandena från Sveriges Allmännytta

  Nytt avtal ska starta en energirevolution i Sverige18.3.2024 07:00:00 CET | Pressmeddelande

  Sveriges Allmännytta och ViaEuropa initierar samarbete för att påskynda den gröna omställningen I en strävan efter att leda vägen för den gröna omställningen i Europa och globalt, har Sveriges Allmännytta och ViaEuropa tagit sig an utmaningen att snabba på övergången till ett mer hållbart energisystem. Deras gemensamma mål är att främja energigemenskaper som en kraftfull drivkraft för förändring.

  I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

  Besök vårt pressrum
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye