Rektor Linnea

Rektor Linnea startar skolpodd

Dela

Friskolor som fuskar med betygssättning och elever som blir bestulna på lagstadgad undervisning. Larmen om skolor som fuskar har stått som spön i backen. Det är inte misstag. Det är konsekvenser av politiska beslut.

I den nya podden Så funkar skolan kommer skoldebattören Linnea Lindquist och producenten Sebastian Noring fördjupa sig i skolsystemet. Hur fungerar skolans finansiering, vad håller egentligen Skolinspektionen på med och varför får religiösa sekter driva skolor i Sverige? Hur kommer det sig att läraryrket har blivit ett riskyrke och att skolmarknaden är politikernas heliga ko?

Svaren får du i den nya podden Så funkar skolan.

I varje avsnitt avhandlas veckans skolsnackis. Politiska utspel kommer att dissekeras och sakfel korrigeras. Det här är inte en vanlig podd med intervjuer och prat.

I Så funkar skolan gräver vi djupt och brett.

Till vardags är Linnea biträdande rektor. På fritiden är Linnea krönikör på Expressens ledarsida och fristående skoldebattör.

Varje måndag kommer ett rykande färskt avsnitt, med start den 26:e februari. Du hittar podden på www.safunkarskolan.se eller där poddar finns.

Kontakter

Linnea Lindquist, telefonnummer 073–9827899.
rektorlinnea@safunkarskolan.se

Följ Rektor Linnea

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Rektor Linnea

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye