Meliva AB

Flera spetskompetenser på Göteborgs nyaste rehab

Dela

Den 1 mars öppnar Meliva Rehab Fredriksdal, där patienter kommer få hjälp med fysioterapi, kvinnohälsa, handrehabilitering och mycket mer.

Maria Carlsson och Monica Sommar, ansvariga för Meliva Rehab Fredriksdal
Maria Carlsson och Monica Sommar, ansvariga för Meliva Rehab Fredriksdal

Mottagningen tar emot såväl barn som vuxna med alla typer av besvär som rör rörelseapparaten, samt hjälp med psykisk hälsa och rehabilitering.

Att dessutom kunna erbjuda särskild kompetens inom till exempel kvinnors hälsa och handrehabilitering ser teamet på mottagningen som viktigt.

- Många patienter vet inte att en rehabmottagning kan hjälpa till med mer än bara smärta i leder och muskler. Jag är jättestolt över att vi har ett erfaret team av arbetsterapeuter och fysioterapeuter på plats och ser fram emot att börja hjälpa patienterna, säger verksamhetschef Maria Carlsson.

Att det ska vara lätt att boka, och att kommunicera att det går att få tid utan remiss har varit en annan ledstjärna i planeringen av verksamheten.

- Vi kommer redan från start erbjuda enkel digital bokning av tid, det vet vi efterfrågas av många patienter. Jag hoppas att den som vill komma på sitt första besök enkelt och snabbt ska få tid så att vi kan lägga upp rätt plan för exempelvis behandling, berättar Maria Carlsson.

Fakta om Meliva Rehab Fredriksdal

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om Meliva - Med livet som uppdrag

Meliva erbjuder primärvård, barnhälsovård, företagshälsovård och specialistvård i Stockholm, Uppsala och Västra Götaland.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med drygt 140 000 listade patienter. I nuläget är vi ungefär 700 medarbetare inom Meliva.

Läs mer: Om Meliva - Med livet som uppdrag

Meliva - läkare som möter patienter

Följ Meliva AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Meliva AB

Nordens största sjukvårdsaktör fortsätter sin storsatsning på Sverige 2024 – samlar erfarna vårdgivare under namnet Meliva5.2.2024 08:03:08 CET | Pressmeddelande

Sjukvårdsaktören Meliva, som lanserades som en del av finska Mehiläinen 2020, fortsatte växa i Sverige under 2023 med sex nya verksamheter i Stockholm och Uppsala. Inom primärvård har Meliva över 140 000 patienter och totalt 35 mottagningar i regionerna Stockholm, Uppsala och Västra Götaland. Under 2024 planerar Meliva att fortsätta växa för att på längre sikt erbjuda vård på nationell nivå.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye