Svensk Innebandy

Välkommen att ackreditera dig till SM-finalen 2024

Dela

SM-finalen i innebandy avgörs den 27 april på Friends Arena. Två spännande finalmatcher ska kora mästarna på dam- och herrsidan där även publikrekordet är i sikte. Nu är ackrediteringen till SM-finalen öppen för journalister och fotografer.

Foto: Per Wiklund/Svensk Innebandy
Foto: Per Wiklund/Svensk Innebandy

SM-finalen 2024 spelas den 27 april på Friends Arena. Då kulminerar säsongen 2023/24 när mästarna på dam- och herrsidan ska koras under en heldag. Förutom dramatiken på planen bjuder finalarenan även på en stor FunZone där utställare och aktiviteter finns på plats. 

Finalen har även siktet inställt på publikrekordet när det kommer till en innebandymatch. Det tidigare rekordet sattes 2016 när 18166 åskådare fanns på plats för att bevittna SM-finalen. Slås det i år?

Så ackrediterar du dig
Nu är ackrediteringen till SM-finalen öppen för journalister och fotografer. Ansök om ackreditering till SM-finalen 2024 här: Ackreditering

Dagen innan SM-finalen, fredagen den 26 april klockan 13.00, kommer en pressträff att arrangeras på Friends Arena med representanter från finallagen. Ackrediterad media är välkommen att bevaka pressträffen på plats. 

Mer information om pressträffen samt SM-finalen kommer närmare evenemanget. 

Frågor? 
Kontakta Ludvig Gustavsson, kontaktuppgifter nedan.

Nyckelord

Kontakter

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 112 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye