Folkets Hus och Parker

Barn-TV-favoriten Yankho på Norrlandsturné

Dela

När Yankho, känd från Barn-TV, ger sig ut på Norrlandsturné med föreställningen Pop-up med Yankho blandas lek, sång, magi och dans till ett härligt virrvarr av skratt. Premiär i Hofors Folkets Hus den 6 april.

Foto Hannes Nyling


Pop-up med Yankho!
är en familjeföreställning där Yankho med sin charmiga stil bjuder publiken, ung som gammal, på förstklassig underhållning. Under ledning av hans trygga hand färdas vi med värme och humor mellan lek, sång, magi, dans, och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr av skratt å förtjusning!

Yankho bjuder garanterat också på en och annan Drakdans!

- Varje föreställning - varje plats, varje publik - är unik, det är det som är så häftigt! När det oväntade händer, blir det så så kul! Sånt älskar jag!, säger Yankho.

Yankho Kamwendo har över 15 års erfarenhet av barn-TV och har en självklar scenpersonlighet. Han är ett välkänt ansikte både för små och stora barn.

Yankho lägger stor vikt vid närheten till sin publik. Efter föreställningen träffar han gärna sin publik för fotografering, prat och allmänt kramkalas. “Tillsammans – Alla ska få vara med” är några av hans ledord.


TURNÈPLAN:

6/4 Hofors, Folkets Hus
7/4 Härnösand, Häggdångers bygdegård
8/4 Söråker, Folkets Hus
10/4 Junsele, Folkets Hus Forum
11/4 Dorotea, Medborgarhuset
12/4 Jormvattnet, Jormstugan
14/4 Älvsbyn, Forum
15/4 Gunnarsbyn, Folkets Hus
16/4 Gällivare, Folkets Hus
17/4 Piteå, Christina Kultur
19/4 Husum, Husumgården
20/4 Nacksta (Sundsvall), Gamla Nackstaskolan
21/4 Iggesund, Folkets Hus


Länk till pressbilder

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Folkets Hus och Parker är en folkrörelse med fler än 500 medlemsföreningar som driver Folkets Hus, folkparker, biografer samt liknande lokala arrangörer i hela landet – alla viktiga och uppskattade mötesplatser och kulturbärare. Organisationen är partipolitiskt och religiöst obunden och har en värdegrund som bygger på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.

Följ Folkets Hus och Parker

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkets Hus och Parker

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye