Sveriges Allmännytta

Ny kommunikationschef till Sveriges Allmännytta

Dela

Linda Ryttlefors, idag kommunikationschef vid det allmännyttiga bostadsbolaget Uppsalahem, kliver in som tf. kommunikationschef för Sveriges Allmännytta fram till årsskiftet. Ryttlefors har en lång erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen.

Linda Ryttlefors
Linda Ryttlefors Foto Dan Gibson

- Jag är glad för att Linda kan stötta Sveriges Allmännytta under en period som tf kommunikationschef. Hon har en gedigen erfarenhet från bostad- och fastighetsbranschen och kan våra frågor. Med Lindas bakgrund från ett medlemsföretag, kommer hon att kunna ge oss värdefulla insikter, som kommer att stärka vårt erbjudande till medlemmarna, säger Anders Nordstrand, vd, Sveriges Allmännytta.

Linda Ryttlefors kommer att dela sin tid mellan Sveriges Allmännytta och Uppsalahem, där hon har varit kommunikationschef sedan 2011. Linda har också en bakgrund som konsult på varumärkesbyrån Differ, har varit nominerad som årets inhousechef samt har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

- För mig är det en ynnest att få bidra till att bostadsfrågan på en nationell nivå. Jag ser framemot att lyssna in tankar från våra medlemsföretag och stötta Sveriges Allmännyttas viktiga arbete under året som kommer, säger Linda Ryttlefors

Nyckelord

Kontakter

Följ Sveriges Allmännytta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sveriges Allmännytta

Nytt avtal ska starta en energirevolution i Sverige18.3.2024 07:00:00 CET | Pressmeddelande

Sveriges Allmännytta och ViaEuropa initierar samarbete för att påskynda den gröna omställningen I en strävan efter att leda vägen för den gröna omställningen i Europa och globalt, har Sveriges Allmännytta och ViaEuropa tagit sig an utmaningen att snabba på övergången till ett mer hållbart energisystem. Deras gemensamma mål är att främja energigemenskaper som en kraftfull drivkraft för förändring.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye