FriVision

Gunnar Strömmer till 100%

Dela

Justitieminister Gunnar Strömmer (M) kommer till Henrik Jönssons talkshow 100% för att diskutera gängvåldet och hur vi ska få bukt med det urskiljningslösa skjutandet. 

Gunnar Strömmer (M) gästar 100% för att disskutera gängvåldet. Foto: Moderaterna
Gunnar Strömmer (M) gästar 100% för att disskutera gängvåldet. Foto: Moderaterna

Behövs extrema åtgärder för att bemöta det extrema våldet vi nu ser i Sverige? Åklagaren Lisa dos Santos som ifrågasatt metoderna bland de advokater som livnär sig på att försvara gängen är också med i programmet. 

Det finns möjlighet för journalister att vara med på plats under inspelningen på måndag 15 april 16:00 i filmhuset i Stockholm. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Gustav Hammarskiöld.
Foto: Gustav Hammarskiöld.
Ladda ned bild

Följ FriVision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från FriVision

Den svenska skolan är generellt inte bra, säger Johan Pehrson i 100%7.5.2024 15:59:30 CEST | Pressmeddelande

I SVT:s senaste partiledardebatt diskuterades problemen med den svenska skolan. I stället för att prata om vad som kan förbättras låg fokus på ägandeformen. I veckans avsnitt av 100% ger Storbritanniens strängaste rektor, Katharine Birbalsingh, sin syn på hur disciplin kan hjälpa elever, oavsett bakgrund. Och på plats i studion för att intervjuas är Liberalernas partiledare Johan Pehrson och Anna-Karin Wyndhamn, doktor i pedagogiskt arbete. I avsnittet får vi höra om gästernas åsikt om disciplinen i den svenska skolan.

Jimmie Åkesson lovar att aldrig gå på nobelfesten i 100%24.4.2024 16:16:47 CEST | Pressmeddelande

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson gästar talkshowen 100% och berättar om sitt frieri på Ålandsfärjan, chipsgate och sin motvilja mot Nobelfesten. Med hjälp av författaren och debattören Åsa Lindeborg och Expressens politiske redaktör Patrik Kronqvist reder programledaren Henrik Jönsson ut, hur folklig en partiledaren som vägrar att gå på nobelfesten är? Och kan man någonsin bli statsminister om man lovat väljarna att aldrig gå nobelfesten.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye