Moderaterna

Ett fritt och säkert Europa – Moderaterna har presenterat sin valkampanj

Dela

I samband med Moderaternas Sverigemöte presenterade Karin Enström, partisekreterare och Tomas Tobé, Europaparlamentariker och toppkandidat, partiets Europavalkampanj.

Sverigemötet 2024 lockade 2000 moderater till Waterfront i Stockholm. Under lördagen var det valupptakt och Europavalkampanjen presenterades.

– Vår valkampanj sätter fokus på de stora samhällsproblemen, både i Sverige och i Europa. Vår toppkandidat Tomas Tobé är mest känd och har högst förtroende bland alla högerkandidater. Vi har alla förutsättningar för att göra ett framgångsrikt val, säger partisekreterare Karin Enström.

Moderaterna vill se ett fritt och säkert Europa. Det handlar om att sätta gränser för kriminella, inte för polisen. Moderaterna vill minska utsläppen genom mer kärnkraft, säkra Europas gränser och grundlagsskydda aborträtten i EU.

– Vi vill se en europeisk specialpolis som punktmarkerar gängen och kriminellas fria rörlighet ska dras in. Ett fritt och säkert Europa är en förutsättning för att göra Sverige tryggt igen, säger Tomas Tobé, Europaparlamentariker och toppkandidat i Europavalet.

Här kan du se Tomas Tobés tal.

Kontakter

Om oss

Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye