Svenska Danssportförbundet

Svensk Danssport välkomnar en ny förbundsstyrelse

Dela

Lördagen den 20 april arrangerades förbundsmöte för Svenska Danssportförbundet, under vilket förbundets nya styrelse valdes.

På bilden saknas Mike Gamble och David Ekroth.
På bilden saknas Mike Gamble och David Ekroth.

Vi välkomnar varmt nya ledamöterna Daniel Rolin, David Ekroth, Mike Gamble och suppleanter Robert Kaland, Jennie Johansson samt Ulrika Lindström som nya röster i styrelsen! Därtill fortsätter vi utveckla förbundet tillsammans med ledamöterna Therese Magnesen Komét (vice ordförande), Oscar Ågren, Anna Isvén och Judith Martinez Åkesson från tidigare styrelse.

Daniel Rolin, valdes som styrelsens ordförande.

“Jag är oerhört ödmjuk inför uppgiften och taggad på att få jobba med den nya styrelsen. Det är en styrelse med bred kompetens och vi behöver fokusera på att få till en fungerande helhet med en tydlig arena för transparens och dialog med ett stort engagemang. Jag tror också på vikten av att ta besluten så nära verksamheten som möjligt för att tillsammans fortsätta vår positiva utveckling!” säger Daniel Rolin.

Daniel Rolin har varit verksam inom danssporten i hela sitt liv med en bakgrund från flera olika idrotter, framför allt fotboll, judo och dans. Både socialt och på tävlingsgolvet. Till vardags arbetar Daniel på Volvo sedan 29 år och i olika ledande befattningar i över 20 år med projektledning, konstruktion och teknik- och IT utveckling.

Ny ordförande - Daniel Rolin, Borås Dansförening, Borås
Ny vice ordförande - Therese Magnesen Komét, Dansklubben Impetus, Helsingborg

Nya ledarmöter
Mike Gamble, Göteborg
David Ekroth, Dansföreningen Munkbuggarna, Munkedal

Supleanter
Jennie Johansson, Luleå Bugg & Swing, Luleå
Rober Kaland, Candanza Dansförening, Skövde
Ulrika Lindström, Lunds Dansklubb Gåsasteget, Ljungbyhed

Tidigare nya ledarmöter
Oscar Ågren, Mälardalens Dansklubb, Kålbäck
Anna Isvén - Dansa dig glad, Östersund
Judith Martinez Åkesson, Dansverkstan, Tidaholm

Kontakter

Vi är Svensk Danssport!

Vi är Svensk Danssport!
Svenska Dansanssportförbundet är medlemsförbund inom Riksidrottsförbundet och Sveriges Olympiska Kommitté och utvecklar, organiserar och administrerar Sveriges officiella danssport. Dansverksamheten bedrivs i föreningar över hela landet, där över 35 000 dansare utövar någon av de 70 dansstilarna.

Sveriges officiella tävlingsverksamhet innefattar Grand Prix- tävlingar (kval) och SM. Internationellt representeras Sveriges av 8 landslag, Team Sweden. När Team Sweden DanceSport vinner - vinner Sverige!

Följ Svenska Danssportförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Danssportförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye