Region Örebro län

Fellingsbro folkhögskola inviger skolans nya aula

Dela

Tisdagen den 7 maj inviger Fellingsbro folkhögskola skolans nya aula, med plats för 200 sittande publik och utrustad med modern ljud- och ljusanläggning.

- Med den här utbyggnaden är trångboddheten ett minne blott. Vi kan erbjuda en bättre och lugnare studiemiljö för våra kursdeltagare och en bättre arbetsmiljö för vår personal. Dessutom hoppas och tror vi att våra nya lokaler kommer att vara till gagn för hela norra länsdelen, säger Torkel Freed, rektor på Fellingsbro folkhögskola.

Hållpunkter under invigningen

13.00 - Mingel och korvgrillning tillsammans med personal och deltagare.

13.45 - Bandet klipps av Charlotta Englund, ordförande i regionala tillväxtnämnden, Torkel Freed, rektor Fellingsbro folkhögskola, och Mio Högling, ordförande i studeranderådet.

14.00 - Festligheter i aulan med uppträdanden, musik och tal av personal och deltagare

15.00 - Köket bjuder på fika i matsalen.

- Denna satsning är en del i att vi utvecklar vårt län. Nya lokaler bidrar till att nå uppsatta mål om ökad kunskap och personlig utveckling för deltagarna på de olika utbildningarna. Lokalerna kan även bidra till en positiv samhällsutveckling genom att vara en mötesplats för alla runt omkring folkhögskolan med föreläsningar, musik, teater eller filmvisning i fokus, säger Charlotta Englund, ordförande i regionala tillväxtnämnden på Region Örebro län.

För mer information kontakta

Torkel Freed, rektor Fellingsbro folkhögskola

Telefon: 076-695 08 09

E-post: torkel.freed@fellingsbro.fhsk.se

Kontakter

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye