Cloetta Sverige AB

Nu lanseras en läcker nyhet för alla choklad- och lakritsälskare: Tupla Double Layer Liquorice

Dela

Nyheten Tupla Double Layer Liquorice består av fluffig kakaonougat, salta lakritsbitar och ett lager läcker lakritskola som är täckt av krämig mjölkchoklad och krispiga rispuffar för en extra smakdimension.   

Tupla Double Layer Liquorice är en fantastisk produkt som vi sett fram emot att lansera i Sverige. Tupla har sedan många år tillbaka varit ett ledande och älskat chokladvarumärke i Finland. Det är därför extra roligt att vi nu kan bredda vårt sortiment i Sverige så att fler kan ta del av Tuplas goda produkter, säger Sofia Nordenhem, Brand Manager på Cloetta.

Tuplas smidiga förpackning gör den klockren att ha med sig i väskan, på jobbet eller när man vill njuta av något extra gott i vardagen. Chokladen i Tupla Double Layer Liquorice är dessutom tillverkad med Rainforest Alliance certifierad kakao.

Tupla Double Layer Liquorice finns tillgänglig i dagligvaruhandeln från vecka 20.

För mer information:
Kontakta sofia.nordenhem@cloetta.se, Brand Manager, Cloetta.

Intresserad av smakprov?
Kontakta michaela.ekelund@cloetta.se, Communication Project Manager, Cloetta.

Kontakter

Bilder

Om oss

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Årets sommarnyheter är här - CandyKing släpper åtta nya bitar för säsongens godaste mix!7.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Med sommaren runt hörnet är det dags för CandyKing att presentera säsongens nyheter, inte mindre än åtta nya spännande lösgodisbitar. Fruktiga och syrliga toner med en hint av nostalgi fortsätter att vara starka trender inför sommaren. Missa inte fruktiga Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip, en härlig klubba doppad i syrligt pulver som tar dig tillbaka till barndomen. Exklusivt hos CandyKing finns även frestande sega Flygande Mattor med smak av Tutti-Frutti!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye