Unionen

Har konjunkturen vänt nu? Unionen släpper ny prognos

Dela

Onsdag 22 maj kl. 08.30 släpper Unionen en ny konjunkturprognos. Välkommen till lanseringsfrukost där Unionens chefsekonom Tobias Brännemo ger Unionens bild av svensk ekonomi. 

Unionen är en av Sveriges träffsäkraste prognosmakare enligt Konjunkturinstitutet. Den 22 maj presenteras en ny prognos om vart konjunkturen på väg. 

Är det fler räntesänkningar i sikte? Hur ser konjunkturläget ut i olika branscher? Unionen ger också en unik inblick i svenskt näringslivs framtid genom Unionens fackklubbar.

Praktisk information

Dag: Onsdagen den 22 maj

Tid: Kl. 8.30-9.30 (frukost från kl. 8.00)

Plats: Unionens förbundskontor, Olof Palmes gata 17, Stockholm.

Anmäl dig senast måndagen den 19 maj via länken:https://unionen-event.confetti.events/unionens-konjunkturprognos-maj-2024/?invite=fake-token

Vid frågor, kontakta Johanna Gréen, 072-469 05 91 eller Unionens presstjänst 08- 504 151 00

Kontakter

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar på 88 000 arbetsplatser. Vi är 27 000 förtroendevalda på drygt 15 000 arbetsplatser. Unionen finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden och du hittar oss i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag, ensamföretag, organisationer och föreningar. Tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet.

Unionen press svarar på medias frågor om Unionen. Vi förmedlar kontakter till våra förtroendevalda och experter inom bland annat arbetsmiljö, kompetensutveckling, utmaningar i tjänstemännens arbetsliv, lön och jämställdhet.

Välkommen att kontakta oss!

Följ Unionen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Unionen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye