Moderaterna

Moderaterna öppnar valstuga på Sveavägen 68

Dela

Oavsett var i Sverige, eller i Europa, du befinner dig så ska det alltid på ett enkelt sätt gå att ta del av Moderaternas politik inför Europavalet. Därför öppnar Moderaterna M-stugan – en digital valstuga.

Välkommen till Moderaternas digitala valstuga!
Välkommen till Moderaternas digitala valstuga!

Den 9 juni är det val till Europaparlamentet. Som en del i kampanjen har Moderaterna öppnat M-stugan, en digital valstuga som är tillgänglig oavsett om du befinner dig på bussen, har lunch på jobbet, står i kö när du handlar, är hemma eller på resa.

I M-stugan kan du testa och se vilken moderat du är, lära känna våra kandidater, svajpa på Politinder och matcha med din favoritkandidat, lämna politiska förslag, få en påminnelse om när det är dags att rösta och läsa om vår politik.

– Väljarna söker allt mer information digitalt och då tar Moderaterna på sig ledartröjan och tar vår politik närmre där människor är. M-stugan är en viktig del i kampanjen och gör vår politik och våra kandidater i Europavalet mer lättillgängliga. Det kommer även finnas fysiska valstugor och vi kommer att knacka dörr, men det ska också räcka med att ta fram mobilen säger Karin Juhlin, valledare.

M-stugan är öppen dygnet runt och uppdateras kontinuerligt. Närmare valet kommer en live-chatt att öppna för att kunna ställa frågor. Besök Moderaternas digitala valstuga här.

Kontakter

Om oss

Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

Pressträff med Ulf Kristersson, Elisabeth Svantesson och Gunnar Strömmer25.6.2024 16:00:00 CEST | Pressmeddelande

I morgon, onsdagen den 26 juni, bjuder Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, vice partiordförande Elisabeth Svantesson och partistyrelseledamot Gunnar Strömmer in till pressträff. Under pressträffen presenteras nyheter på rättsområdet. Tid: Direkt efter Ulf Kristerssons Almedalstal, ca 11.35 Plats: Tältet vid scenen Obligatorisk föranmälan till Tom Samuelsson på tom.samuelsson@regeringskansliet.se Deltagande sker i mån av plats. Pressträffen sänds inte digitalt.

Moderaternas huvudpunkter under Almedalsveckan 202424.6.2024 17:00:00 CEST | Pressmeddelande

Tisdagen 25 juni Moderaternas ekonomisk-politiska seminarium I takt med att inflationen sjunker är den svenska ekonomin på väg in i en ny fas. Fokus bör nu ligga på att göra Sverige och hushållen rikare och tryggare. Hur ser vägen dit ut? Tid: 14.00 – 15.15 Plats: Donnersgatan 2, Wisby Strand Congress & Event, lokal Vall Medverkande: Elisabeth Svantesson, finansminister, Moderaterna Lars Persson, professor i nationalekonomi samt ledamot i Produktivitetskommissionen, IFN Felicia Schön, privatekonom, Avanza Kontaktperson för press: Niklas Gillström, pressekreterare hos finansministern, 076-141 14 79 Kontaktperson för praktiska frågor om seminariet: Kina Holm, Moderaterna, kina.holm@moderaterna.se Onsdagen 26 juni Statsminister och partiledare Ulf Kristersson talar Tid: 11:00 Plats: Almedalen Kontaktperson: Hanna Strömberg, pressekreterare hos statsministern, 076-128 61 69 Talet sänds live på Moderaternas Youtube och på Facebook.

Tomas Tobé vald till vice ordförande för EPP-gruppen19.6.2024 13:21:15 CEST | Pressmeddelande

Tomas Tobé (M) har idag valts till vice ordförande för EPP-gruppen i Europaparlamentet. – Jag känner mig hedrad över det förtroende jag har fått. Det ger Sverige ett ökat i inflytande, säger Tomas Tobé och fortsätter: – I den omvärld vi lever i är EPP är en stark röst för Ukraina, för ett starkt EU-samarbete och ett Europa som håller ihop. Vi kommer fortsätta vara det de kommande fem åren och jag ser fram emot att vara med och leda det arbetet. EPP är parlamentets största politiska grupp, en position gruppen också har behållit efter Europaparlamentsvalet för drygt en vecka sedan. Tomas Tobé (M) finns tillgänglig för kommentarer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye