Moderaterna

Moderaterna öppnar valstuga på Sveavägen 68

Dela

Oavsett var i Sverige, eller i Europa, du befinner dig så ska det alltid på ett enkelt sätt gå att ta del av Moderaternas politik inför Europavalet. Därför öppnar Moderaterna M-stugan – en digital valstuga.

Välkommen till Moderaternas digitala valstuga!
Välkommen till Moderaternas digitala valstuga!

Den 9 juni är det val till Europaparlamentet. Som en del i kampanjen har Moderaterna öppnat M-stugan, en digital valstuga som är tillgänglig oavsett om du befinner dig på bussen, har lunch på jobbet, står i kö när du handlar, är hemma eller på resa.

I M-stugan kan du testa och se vilken moderat du är, lära känna våra kandidater, svajpa på Politinder och matcha med din favoritkandidat, lämna politiska förslag, få en påminnelse om när det är dags att rösta och läsa om vår politik.

– Väljarna söker allt mer information digitalt och då tar Moderaterna på sig ledartröjan och tar vår politik närmre där människor är. M-stugan är en viktig del i kampanjen och gör vår politik och våra kandidater i Europavalet mer lättillgängliga. Det kommer även finnas fysiska valstugor och vi kommer att knacka dörr, men det ska också räcka med att ta fram mobilen säger Karin Juhlin, valledare.

M-stugan är öppen dygnet runt och uppdateras kontinuerligt. Närmare valet kommer en live-chatt att öppna för att kunna ställa frågor. Besök Moderaternas digitala valstuga här.

Kontakter

Om oss

Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

Pressinbjudan: Moderaterna presenterar EU-relaterat brottsbekämpande förslag30.5.2024 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Torsdagen 30 maj klockan 13.15 bjuder Tomas Tobé, Gunnar Strömmer och Niklas Wykman in till en pressträff. Under pressträffen presenteras en åtgärd för att strypa den kriminella ekonomin. Tid: 30 maj klockan 13.15 Plats: Riksdagens presscenter Anmälan görs till pressjour@moderaterna.se Presskontakter: Tomas Tobé: Amos Friedman, 0765112716 Gunnar Strömmer: Caroline Opsahl, 0761411542 Niklas Wykman: Victoria Ericsson, 0761378904

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye