Hyresgästföreningen Region Södra Skåne

Pressinbjudan: Debatt om Staffanstorps bostadssituation

Dela

Den 21 maj bjuder Hyresgäst­föreningen Burlöv/Lomma/Staffanstorp in till en bostadspolitisk debatt.

Temat är ”Boendeval i Staffanstorp – finns det?” och tar sin utgångspunkt i översiktsplanen 2020-2040: "En möjlighet för alla att göra de val som fungerar för den egna livssituationen – idag och i framtiden”. Frågorna som kommer att diskuteras är: Hur har verkligheten sett ut de senaste 10 åren? Hur ser framtiden ut?

Deltar i debatten gör företrädare för Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Centerpartiet.

Var: Staffanstorps Folkets hus, Valhallavägen 23, Staffanstorp
När: Tisdag 21 maj, kl. 18.00

Ingen föranmälan behövs!

Debatten kommer även att livesändas på Hyresgästföreningen södra Skånes Facebook-sida: https://www.facebook.com/hgfsodraskane

Varmt välkommen!

Kontakt:
Kenneth Brunhoff, ordförande Hyresgästföreningen Burlöv/Lomma/Staffanstorp,
0709-56 95 89

Nyckelord

Kontakter

Pressjour södra SkåneHyresgästföreningen södra Skåne

Södra Skåne omfattar kommunerna Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Lund, Malmö, Trelleborg, Svedala, Vellinge, Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Ystad och Simrishamn.

Tel:0104592300press.sodraskane@hyresgastforeningen.se

Om oss

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Följ Hyresgästföreningen Region Södra Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hyresgästföreningen Region Södra Skåne

Detta är hyresvärdarna i Trelleborg som vill kalla till nya hyresförhandlingar redan nu4.6.2024 10:35:47 CEST | Pressmeddelande

I Trelleborg har privata hyresvärdar meddelat att de redan nu kommer kalla till nya årliga hyresförhandlingar. Detta trots att 2024 års hyresförhandlingar i landet ännu inte är helt klara, och trots att de kostnadsunderlag som ska ligga till grund för förhandlingarna ännu inte finns på plats. Hyresgästföreningen är skarpt kritiska till detta agerande, inte minst då det stressar redan hårt pressade hyreshushåll.

Detta är hyresvärdarna i Lund som vill kalla till nya hyresförhandlingar redan nu4.6.2024 10:20:47 CEST | Pressmeddelande

I Lund har privata hyresvärdar meddelat att de redan nu kommer kalla till nya årliga hyresförhandlingar. Detta trots att 2024 års hyresförhandlingar i landet ännu inte är helt klara, och trots att de kostnadsunderlag som ska ligga till grund för förhandlingarna ännu inte finns på plats. Hyresgästföreningen är skarpt kritiska till detta agerande, inte minst då det stressar redan hårt pressade hyreshushåll.

Detta är hyresvärdarna i Malmö som vill kalla till nya hyresförhandlingar redan nu4.6.2024 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

I Malmö har privata hyresvärdar meddelat att de redan nu kommer kalla till nya årliga hyresförhandlingar. Detta trots att 2024 års hyresförhandlingar i landet ännu inte är helt klara, och trots att de kostnadsunderlag som ska ligga till grund för förhandlingarna ännu inte finns på plats. Hyresgästföreningen är skarpt kritiska till detta agerande, inte minst då det stressar redan hårt pressade hyreshushåll.

Två år till valet – så här skulle skåningarna rösta23.5.2024 11:30:00 CEST | Pressmeddelande

Hyresgästföreningen har gett Indikator Opinion i uppdrag att undersöka hur svenskar i Sveriges olika län skulle rösta, samt hur Sveriges hyresgäster skulle rösta om det vore val idag. Hyresgästernas partisympatier ligger i stort sett i linje med övrig väljaropinion, men två partier sticker ut: Vänsterpartiet och Moderaterna. I Skåne skulle Moderaterna och Sverigedemokraterna vinna om det vore val idag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye