Innovationsföretagen

Anders Persson invald i EFCAs styrelse

Dela

Anders Persson, chef för strategisk utveckling och internationella frågor på Innovationsföretagen, har valts in i EFCAs styrelse (European Federation of Engineering Consultancy Associations).

Chef för strategisk utveckling och internationella frågor.
Anders Persson

EFCA är den europeiska organisationen för teknikkonsulter vars syfte är att arbeta för att förbättra villkoren för branschen i Europa.  

Vid dagens årsmöte i Madrid valdes Anders Persson, chef för strategisk utveckling och internationella frågor på Innovationsföretagen, in i styrelsen. 

- Jag ser mycket fram emot att bidra till EFCAs arbete. Innovationsföretagen får nu en bra plattform på europeisk nivå att kunna fortsätta arbetet med att skruva upp engagemanget i klimatfrågorna och sektorns bidrag till ett hållbart samhällsbyggande, säger Anders Persson. 

EFCAs uppdrag är att påverka EU:s lagstiftning i relevanta frågor. De arbetar också för att förbättra företagens förutsättningar att bidra till att uppnå EU:s gemensamma mål. Det inkluderar att ha höga klimatambitioner, bidra till välfungerande upphandlingsvillkor och främja god och rättvis konkurrens.

Läs mer om EFCA här. 

Kontakter

Om oss

Välkommen till Innovationsföretagen

Innovationsföretagen är ett bransch- och arbetsgivarförbund som representerar innovativa företag inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn. Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för en världsledande arkitekt- och ingenjörsbransch. Det gör vi dels genom opinionsbildning, dels genom att erbjuda medlemsservice.

Läs mer på www.innovationsforetagen.se

Följ Innovationsföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Innovationsföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye